Πρεμιέρα απόψε στο Star: μόνο αν έχεις τα λογικά σου θα σωθείς!

Μην χάσετε «The Ward»!

Πρεμιέρα απόψε στο Star: μόνο αν έχεις τα λογικά σου θα σωθείς!

​Mία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου έχει το σημερινό πρόγραμμα του Star, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή: «Ο Θάλαμος Του Τρόμου (The Ward)», έ��χεται στις 00:30!

Ο μετρ του τρόμου, Τζόν Κάρπεντερ, σκηνοθέτης ιστορικών ταινιών όπως «Ηaloween», «Απόδραση από τη Νέα Υόρκη» και «Κριστίν», υπογράφει ένα ψυχολογικό θρίλερ, που καθηλώνει τον θεατή. Είναι η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη μετά από μία σχεδόν δεκαετία απουσίας από την μεγάλη οθόνη.

Με τους Άμπερ Χερντ, Λίντσι Φονσέκα, Ντάνιελ Πάναμπεϊκερ και Μάμι Γκάμερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η ταινία γυρίστηκε σε μια απομονωμένη περιοχή της πολιτείας της Ουάσινγκτον, στον χώρο του ψυχιατρικού νοσοκομείου, που χτίστηκε το 1891 και λειτουργεί ακόμα.

Η Κρίστεν ξυπνά και ανακαλύπτει πως είναι γεμάτη εκδορές και μώλωπες ενώ βρίσκεται αιχμάλωτη στον θάλαμο μιας ψυχιατρικής κλινικής. Δεν έχει καμιά ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Οι υπόλοιπες ασθενείς του θαλάμου, τέσσερις εξίσου αναστατωμένες κοπέλες, δεν έχουν ούτε αυτές τις απαντήσεις. Ανήμπορη να αντιδράσει, ζει έναν πραγματικό εφιάλτη, έχοντας να αντιμετωπίσει τις βάναυσες μεθόδους θεραπείας του προσωπικού της κλινικής αλλά -κυρίως- την παρουσία ενός φαντάσματος με δολοφονικές τάσεις, που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του κτιρίου…

Πριν από τον «Θάλαμο Του Τρόμου», στις 21:00, θα προβληθεί το 16ο επεισόδιο του 2ου κύκλου του «Person Of Interest» με την «καυτή» Σάρα Σάχι να κάνει το ντεμπούτο της ως μανιακή δολοφόνος, ενώ θα ακολουθήσει, στις 22:00, η ταινία «Van Helsing», με τους Χιου Τζάκμαν, Κέιτ Μπεκινσέιλ και Ρίτσαρντ Ρόξμπεργκ.

Δες στο βίντεο το τρέιλερ του «Ο Θάλαμος Του Τρόμου»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top