Αρετή, του «Voice» η… μπηχτή: «εγώ δεν είμαι από την Κύπρο για να με βοηθήσει το κράτος»

Γιατί δεν είπε συγχαρητήρια στην Μαρία - Έλενα για τη νίκη της;

Αρετή, του «Voice» η… μπηχτή: «εγώ δεν είμαι από την Κύπρο για να με βοηθήσει το κράτος»

​Μία… μπηχτή για όλους φαίνεται πως είχε η Αρετή Κοσμίδου και σε συνέντευξή της δηλώνει πως από την πολύ χαρά «ξέχασε» να πει «συγχαρητήρια» στη Μαρία - Έλενα Κυριάκου, «καρφώνοντας» παράλληλα την... Κύπρο!

«Εγώ δεν είμαι από την Κύπρο για να με βοηθήσει το κράτος, είχα άλλα θέματα να αντιμετωπίσω», λέει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στο «Λοιπόν» η 17χρονη, όταν την ρωτούν γιατί δεν συνεχάρη την Μαρία - Έλενα.

Απαντώντας στο παράπονο που εξέφρασε δημόσια η νικήτρια του show, η Αρετή αναφέρει: «δεν της είπα αυτοπροσώπως “συγχαρητήρια” γιατί όταν τελείωσε το show, ήταν όλα τα παιδιά γύρω της, την αγκάλιαζαν, τη φιλούσαν. Ούτε κι εκείνη είπε σε μένα “συγχαρητήρια”, γύρισε το κεφάλι της και έφυγε. Με παράτησαν πάνω στη σκηνή κι ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, αλλά το έκανα μηχανικά, όχι γιατί υπήρχε πρόθεση να μην της πω».

«Έμεινα μόνη μου στη σκηνή την ώρα που πανηγύριζαν. Ευτυχώς που ήρθε ο Μιχάλης… Ένιωσα άσχημα, αλλά κατάλαβα ότι από τη χαρά της μπορεί να μην το σκέφτηκε. Κι εγώ μπορεί να έκανα το ίδιο. Δεν θύμωσα μαζί της και πραγματικά συγχαρητήρια, γιατί είναι απίστευτη», συνεχίζει η Αρετή.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν πάντως...
Εμείς δεν θυμόμαστε να έμεινε η 17χρονη μόνη της στη σκηνή μετά την ανακοίνωση του νικητή: στεκόταν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και, όταν η Δέσποινα Βανδή με την Μαρία - Έλενα ανέβηκαν στο stage μαζί, ο Μιχάλης πήρε την Αρετή και πήγαν στην καρέκλα του. Για του λόγου το αληθές, δες κι εσύ τι συνέβη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος κάνοντας κλικ εδώ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top