ΔΕΙΤΕ τι κάνουν μετά το "Τhe Voice" Γιούρι, Άλεξ Οικονόμου και Κατερίνα Λιόλιου

Μιλούν για τη ζωή τους μετά το talent show

ΔΕΙΤΕ τι κάνουν μετά το "Τhe Voice" Γιούρι, Άλεξ Οικονόμου και Κατερίνα Λιόλιου

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά αλλά ο Γιούρι, η Κατερίνα Λόλιου και ο Άλεξ Οικονόμου κάνουν ό,τι μπορούν για να προωθήσουν τους εαυτούς τους.

Οι τρεις παίκτες του «The Voice» βρέθηκαν στα παρασκήνια φωτογράφισης και μίλησαν για το πώς είναι η ζωή τους μετά το talent show.

Ο Άλεξ Οικονόμου δέχεται ακόμα και τώρα πολλές προτάσεις και όχι μόνο… συνεργασίας!

«Σίγουρα έχει αλλάξει η ζωή μου! Μόνο ότι έχω έρθει από τη Νέα Υόρκη. Δεν με ήξερε κανείς εδώ(…) Παίρνω απίστευτα πολλά μηνύματα κάθε μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό! Έχω πάρει προτάσεις γάμου, έχω πολλές προτάσεις! Δεν μπορώ να απαντάω σε όλα! Το εκτιμώ και τους ευχαριστώ!» ανέφερε.

Ο Γιούρι αν και στα 16 του πήρε μέρος σε talent show ο ίδιος εξέφρασε την αντίρρησή του για το επερχόμενο Voice Kids.

«Δεν ξέρω είναι περίεργο όλο αυτό. Εγώ είμαι 16 και είμαι πολύ μικρός ακόμα. Αν πάρεις ακόμα πιο μικρούς, δεν ξέρω αν αυτά τα παιδιά είναι έτοιμα για να αντέξουν όλη αυτή την πίεση και του χρόνου και του κόσμου την οποία θα δεχτούν στο παιχνίδι» είπε.

Από την άλλη η Κατερίνα Λιόλιου δεν έχει μιλήσει με την coach της Δέσπονα Βανδή! Ωστόσο, θα ήθελε κάποια συνεργασία μαζί της.

«Φυσικά από την Δέσποινα πήρα πάρα πολλά πράγματα. Με βοήθησε πολύ και στην κίνηση και στη φωνή και γενικά με ενέπνευσε πάρα πολύ σαν άνθρωπος. Μου ‘χει λείψει! Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή. Μακάρι να υπάρξει και συνεργασία γιατί όχι; Είναι από τις αγαπημένες μου αν όχι η αγαπημένη μου.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top