Ρούλα Κορομηλά: «Ο Λιάγκας βρίζει καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος»

«Με ενδιαφέρει να κάνω πρωινό»

Ρούλα Κορομηλά: «Ο Λιάγκας βρίζει καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος»

​Έτοιμη να επιστρέψει με νέες ιδέες στην τηλεόραση δηλώνει η Ρούλα Κορομηλά, η οποία δεν κρύβει παράλληλα την επιθυμία της να κάνει πρωινό.

Μιλώντας για την δική της πορεία στην τηλεόραση, κρίνει τα σημερινά πρόσωπα που βλέπουμε στους δέκτες μας, λέγοντας:

«Έχω κάνει το πρωινό με τεράστια επιτυχία. Και επιτυχία δεν είναι μόνο να σε αναγνωρίζει ο κόσμος, αλλά το ότι τα πρωινά καθιερώθηκαν και έχουν διαχρονική πορεία δίχως αλλαγές (…)Αυτό που εμείς δεν είχαμε είναι ο αλαλαγμός μεταξύ συναδέλφων, αυτό που γίνεται και αναπαράγεται, αυτό που είπε το μεσημεριανό, που έκανε το βραδινό κ.ο.κ. Δεν επέτρεπα κανένα σχόλιο στον αέρα για συναδέλφους. Ο δικός μας πλέον είναι ο μοναδικός κλάδος που βγαίνει να κατηγορήσει ο ένας τον άλλον».

Τονίζει ακόμα, πως αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο και θα απαξιώσει τον κλάδο:

«Η δουλειά μας θα απαξιωθεί από αυτό το πράγμα! Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν συνάδελφοι και να κατηγορούν, να επικρίνουν συναδέλφους τους. Στον ίδιο χώρο είμαστε! Εγώ δεν είδα έναν δικηγόρο να βγαίνει δημοσίως και να λέει για έναν συνάδελφό του ότι είναι λαμόγιο».

Τι απαντά όμως σε όσους λένε πως αυτό «πουλάει» στην TV;

«Τι σημαίνει αυτό; Δεν πουλάει. Υπάρχει κάτι άλλο απέναντι από αυτό που να είναι διαφορετικό; Έχει ο κόσμος κάτι διαφορετικό για να μπορεί να επιλέξει; Προφανώς ο ένας βρίζει καλύτερα, ενώ ο Κωστόπουλος έχει έναν σεβασμό, δεν του ταιριάζει αυτό πιστεύω. Ο Κωστόπουλος έδωσε κύρος στο πρωινό. Δεν βγήκε ξαφνικά στην τηλεόραση και έκανε το πρωινό. Να μην αγνοούμε την πορεία ενός ανθρώπου, ανεξάρτητα αν έπεσε σε λακκούβα. Δεν μειώνεται η αξία του από αυτό. Μπήκε στο πρωινό, έδωσε αξία. Ο Λιάγκας απλά φωνάζει περισσότερο και ο κόσμος πιθανόν να θέλει αυτό. Κατά την άποψή μου, όμως, δεν ση��αίνει ότι είναι και ο καλύτερος. Επίσης στην καθημερινότητά μου εγώ ακούω τον κόσμο. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό που πουλάει είναι το καλύτερο; Ας ακούσουμε και λίγο τον κόσμο που, αν τον συναντήσουμε, θα πει "χα χα χα, γελάσαμε και σήμερα που αυτός έβρισε τον άλλον". Είναι χλευασμός αυτό. Από περιέργεια βλέπουν και αναρωτιούνται γιατί ο ένας "σφάζει" τον άλλον. Εγώ σε αυτή την αρένα δεν ήθελα ποτέ να μπω. Ας δοκιμαστεί κάτι νέο! Ολοι βρίζουν, έχουν ένα πάνελ και λένε τι έκανε ο βραδινός και τι είπε ο μεσημεριανός».

Μάλιστα τονίζει όλο νόημα πως «πλέον τα τηλεοπτικά πρότζεκτ είναι διεκπεραιωτικά. Εμείς δημιουργούσαμε, δεν είχαμε την ευκολία του τύπου "έχω το Voice", το "Just the two of us", όλα αυτά που έχουν βγει και είναι δοκιμασμένα. Αν και βέβαια ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι λάθος να θεωρείς ότι υπάρχουν δεδομένα στην τηλεόραση. Και το ξένο format θέλει προσοχή. Η επιτυχία δεν είναι δεδομένη».

Αναφερόμενη στην επιλογή της να πάει τελευταία στιγμή στο «Just the 2 Of Us», λέει πως «αυτό που με ενδιέφερε ήταν να κάνω καλά τη δουλειά μου, όχι το τι θα γράψει ο ένας και ο άλλος. Το επικοινωνιακό κομμάτι δεν με ενδιέφερε ποτέ. Το Mega, σύμφωνα με τα όσα μου είπαν τα στελέχη του, είναι ευχαριστημένο. Εκείνοι θεωρούν ότι έπειτα από τόσα χρόνια που δεν έκαναν σόου και με δεδομένο την κρίση έκαναν μια δοκιμή και θεωρούν ότι πέτυχε. Δεν τους ενδιέφεραν προφανώς τα υψηλά νούμερα. Τους απέδωσε αυτό που ήθελαν. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως πρόκειται για ένα concept λίγο ως πολύ αδύναμο. Δεν έχει την αναμονή και την ανατροπή. Τα format αυτά δεν εξελίσσονται. Δεν είχε σασπένς, από την αρχή ήταν αναμενόμενο. Δεν στέκομαι στα τεχνικά που ειπώθηκαν πολύ. Αυτά όλα είναι στο πλαίσιο του ανταγωνισμού των καναλιών».

Τέλος, δεν κρύβει την επιθυμία της να κάνει πρωινό, φέρνοντας ιδέες και στήνοντας ένα νέο πρόγραμμα:

«Εννοείται ότι με ενδιαφέρει και θα δεχόμουν. Θα το έκανα γιατί ευτυχώς έχω ακόμη δημιουργικό μυαλό και επαφή με τον κόσμο. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι να ντύνομαι, να βάφομαι και να βγαίνω στα μπαράκια και να φωτογραφίζομαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top