Ψηφιακό σήμα από αύριο Παρακευή στην Πελεπόννησο

Στις 2 το μεσημέρι

Ψηφιακό σήμα από αύριο Παρακευή στην Πελεπόννησο

Νέα τηλεοπτική εποχή για την Πελοπόννησο που αποχαιρετάει πια το τηλεοπτικό αναλογικό σήμα και υποδέχεται το ψηφιακό σύμπαν!

Από αύριο Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 2 το μεσημέρι οι κάτοικοι των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας καθώς και των νότιων παραλιών της Στερεάς Ελλάδας και τμήμα της Ζακύνθου θα έχουν πλέον πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα.

Όσοι τηλεθεατές λαμβάνετε το ψηφιακό σήμα από αυτά τα κέντρα θα χρειαστεί να επανασυντοντίσετε τους δέκτες σας γιατί τόσο οι ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής και περιφεριακής εμβέλειας όσο και οι δημόσιοι θα εκπέμπουν το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα σε νέες συχνότητες!

Βασική προϋπόθεση για να συντονιστείτε στις νέες συχνότητες είναι να διαθέτετε τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή.

Από το 2009 που ξεκίνησε η δραστηριότητα της DIGEA μέχρι και σήμερα έχουν ενεργοποιηθεί συνολικά 13 κέντρα εκπομπής δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα στο 70% του πληθυσμού της χώρας!

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να έχουν ενεργοποιηθεί 156 κέντρα εκπομπής καλύπτοντας έτσι με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top