Ελένη Μενεγάκη: «Έχω αγοράσει τη μισή Άνδρο»

Τι απαντά στα δημοσιεύματα για τα ακίνητά της;

​Στα όσα ψευδή έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τις αγορές ακινήτων που έχει κάνει απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν πήγε να βγάλει δυο τηλεφωνικές γραμμές από τη Χαλκιδική, όπου διατηρεί σπίτι αν και έχει χρόνια πολλά να πάει.

Με αφορμή αυτό, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος την ενημέρωσε πως «υπάρχουν τρομακτικές φήμες που κυκλοφορούν για σένα. Ότι έχεις να έρθεις χρόνια, ότι το πούλησες, ότι το σπίτι έπεσε, γλίστρησε κτλ!»

Τι απάντησε η Ελένη Μενεγάκη;

«Έχω να το ανοίξω τόσα χρόνια κάτσε να το βρω στη θέση του. Έχω να ανέβω πολύ καιρό! Ποτέ δεν σκέφτηκα να το πουλήσω. Το έχω πάρα πολλά χρόνια αυτό το σπίτι. Νομίζω το αγόρασα το 1996 ή το 1997. Ο, τι έχετε διαβάσει… μπούρδες. Άλλη μια φορά. Απλά δεν τα διαψεύδω γιατί βαριέμαι. Θα πρέπει να κάνω αυτή τη δουλειά κάθε μέρα!»

Και επειδή δεν άντεξε, απάντησε και σε άλλες φήμες που έχουν διαδοθεί για τα ακίνητά της:

«Εδώ έχω ακούσει ότι έχω αγροκτήματα στη Μυτιλήνη. Και δεν έχω ούτε δέντρο! Ούτε ποτέ πήγα να δω αν υπάρχουν οικόπεδα. Άκουσα ότι έχω αγοράσει τη μισή Άνδρο, εν πάσει περιπτώσει έχω αγοράσει τη μισή Ελλάδα αλλά εντάξει. Όποιος ενδιαφέρεται για τα ακίνητά μου, ας ανοίξει τη φορολογική μου δήλωση. Δεν έχω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top