«Προδοσία»: Η Μπαχάρ έχει μια δυσάρεστη έκπληξη... με τον πρώην της

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο;

​H Τζεμιλέ φροντίζει τις πληγές του Αρίφ. H Νεριμάν βλέπει τη Τζεμιλέ αργά στο σπίτι του Αρίφ και μιλάει σχετικά στον Μετέ, ο οποίος δεν ξέρει τι να υποθέσει για τη σχέση της μητέρας του με τον Αρίφ.

Όταν τη ρωτάει που ήταν, αρχικά η Τζεμιλέ δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια και ο Μετέ θα πει στη μητέρα του λόγια, που θα μετανιώσει. Αλλά κπού είναι κρυμμένος ο Οσμάν.

Η Καρολίν αλλάζει τακτική για να προσεγγίσει τον Χακάν. Όταν αυτός δεν της συμπεριφέρεται ωραία, η Καρολίν αποφασίζει να εμποδίσει την Τζεμιλέ και την Μπερίν να δούνε τη Ζεχρά, για να τον εκβιάσει. Ο Σονέρ έρχεται σε επαφή με έναν αρχιτέκτονα για να συζητήσει την κατασκευή ενός σχολείου σε ανάμνηση της Αϊλίν. Στη συνάντηση θα παραβρεθούν και η Ντενίζ με την Μπαχάρ.

Αυτή η συνάντηση κρύβει μια δυσάρεστη έκπληξη για την Μπαχάρ καθώς ο αρχιτέκτονας δεν είναι άλλος από τον πρώην αγαπημένο της, τον Ζιγιά. Ο Χαλίτ θα απαγάγει την Αϊτσά, προκειμένου να προκαλέσει τον Μιτχάτ να εμφανιστεί...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top