Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της «Προδοσίας»

Όλες οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Star

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της «Προδοσίας»

Ακόμα ένα επεισόδιο με ανατροπές επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία», η καθημερινή σειρά του Star που μεταδίδεται στις 18:40.

Η Μπαχάρ έχει πλέον καλή σχέση με τον Σονέρ και του ζητάει να επιτρέψει στη Ντενίζ να κοιμηθεί στο δωμάτιο της μητέρας της, που τόσο πολύ το θέλει. Αυτή η επιθυμία της μικρής και η παρέμβαση της Μπαχάρ, θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο, τη σχέση πατέρα και κόρης. Με την ενθάρρυνση του Σουλεϊμάν, ο Σονέρ ευχαριστεί την Μπαχάρ για την πρωτοβουλία της γιατί τον έφερε πιο κοντά στην κόρη του. Η Ζεχρά είναι πολύ άρρωστη.

Ο Εκρέμ φέρνει από το εξωτερικό ένα μηχάνημα. Η συμπεριφορά του σχετικά με τη θεραπεία της Ζεχρά τους ξαφνιάζει όλους. Η Ζεχρά εγκαθίσταται στο σπίτι του Εκρέμ και αναγκαστικά επιστρέφει εκεί και ο Χακάν. Η Μεσουντέ τελικά παντρεύεται τον Ίμπο. Όμως, ο Ίμπο μόλις μαθαίνει πως η Μεσουντέ είναι έγκυος, το σκάει λίγο πριν από τον γάμο. Η παρεξήγηση λύνεται και ο γάμος είναι γεγονός. Η Χασεφέ, η Τζεμιλέ και ο Μετέ πηγαίνουν να δώσουν τις ευχές τους στο νιόπαντρο ζευγάρι αλλά δεν έχουν καμία διάθεση να γλεντήσουν με όσα συμβαίνουν στην οικογένειά τους.

Ο Σονέρ και η Μπαχάρ αρχίζουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Ο Μετέ, αφού παρακολουθεί καθημερινά τον Οσμάν, αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του και για να τον εμποδίσει αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Μιτχάτ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top