Κατερίνα Καινούργιου- Παύλος Σταματόπουλος: Μαζί σε νέα καλοκαιρινή εκπομπή

Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Κατερίνα Καινούργιου- Παύλος Σταματόπουλος: Μαζί σε νέα καλοκαιρινή εκπομπή

​Νέα καλοκαιρινή εκπομπή ετοιμάζουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παύλος Σταματόπουλος, η οποία θα μεταδίδεται καθημερινά στις 14:00, από τις 7 Ιουλίου, στον Αlpha.

H ανακοίνωση του σταθμού:

«Αυτό το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να πας μακρυά για να περάσεις όμορφα. Αρκεί να συντονιστείς στον Alpha και θα δεις πως το Καλοκαίρι-είναι-Παντού! Κάθε μεσημέρι στις 14:00 η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παύλος Σταματόπουλος βουτάνε με τα ρούχα σε παραλίες, μοιράζονται μαζί μας μυστικά ομορφιάς, μας λένε όλα τα καλλιτεχνικά νέα, μαγειρεύουν, παίζουν και μας φτιάχνουν την διάθεση μοιράζοντας δώρα!

Μαζί τους νέα ταλαντούχα αγόρια και κορίτσια, μερικά από τα οποία επιλέχθηκαν από την ενέργεια ανάδειξης νέων ταλέντων του Alpha, το Alpha Casting, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, συνδέονται ζωντανά με τις παραλίες και μας μεταφέρουν όπου είμαστε, στο σπίτι, στο γραφείο, στη θάλασσα ή στο βουνό, τη «μυρωδιά» και τα χρώματα του Ελληνικού καλοκαιριού.

kalokairi.jpg

Αυτό το καλοκαίρι, πας δεν πας διακοπές, οι διακοπές έρχονται σ’ εσένα.

Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί φέτος το καλοκαίρι να μη βρεθώ στις υπέροχες ελληνικές παραλίες, έχω όμως σκοπό να περάσουμε μαζί υπέροχα μέσα από τον Alpha. Δεν έχει σημασία που θα συναντηθούμε, στην εξοχή ή στο σαλόνι σας…. Σημασία εχει να μοιραστούμε όλα αυτά που το καλοκαίρι μας προσφέρει: αποδράσεις, αισιοδοξία, χαλαρότητα. Σημασία εχει η παρέα. Κι εμείς, σ αυτό το καλοκαιρινό μαγκαζίνο, αυτό θα επιδιώξουμε: Να σας ανεβάσουμε τη διάθεση… υπό σκιά».

Παύλος Σταματόπουλος: «Ήταν δύσκολος χειμώνας, δεν συμφωνείτε; Πάμε να περάσουμε ένα χαλαρό καλοκαίρι με κέφι και κα��ή διάθεση. Εμείς κι εσείς θα ζήσουμε το καλοκαίρι παντού: Στο σπίτι, με εσάς που οι υποχρεώσεις θα σας κρατήσουν στην πόλη αλλά και με εσάς, που θα αποδράσετε στην περιφέρεια, θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα! Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα γελάμε, θα παίζουμε, θα μιλάμε. Μην εκπλαγείτε αν μας δείτε στην γειτονιά σας, στην πλατεία του νησιού σας ή στο δρομάκι του χωριού σας. Άλλωστε, στην Ελλάδα το “Καλοκαίρι – είναι - Παντού”!»

Πρεμιέρα, Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 14:00 το μεσημέρι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top