ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει σήμερα στην «Προδοσία»

Όλες οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Star

ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει σήμερα στην «Προδοσία»

Καταιγισιμός εξελίξεων στο σημερινό επειδόσιο της καθημερινής σειράς του Star «Η Προδοσία», που μεταδίδεται στις 18:40, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η Χασεφέ γνωρίζει τον Αρίφ. Ο Οσμάν μετά το θάνατο του Αϊντίν αισθάνεται μόνος και απελπισμένος, γνωρίζει, όμως, πλέον ποιος σκότωσε τον φίλο του. Η Τζεμιλέ βλέπει πόσο άσχημα είναι ο γιος της αλλά εκείνος δεν την αφήνει να τον πλησιάσει και να τον βοηθήσει.

Ο Οσμάν παίρνει το όπλο του Χαλίτ, του πατέρα του Αϊντίν και αναζητά τον Μιτχάτ, την ώρα που η Ντενίζ και η Μπαχάρ μαθαίνουν για την κατάσταση της Ζεχρά και την επισκέπτονται στο νοσοκομείο. Η Μπαχάρ δίνει θάρρος στη Ζεχρά και ο Σονέρ συγκινείται από τα λόγια της.

Η Τζεμιλέ γίνεται μάρτυρας μιας άσχημης στιγμής του Αρίφ και προβληματίζεται. Ο Μετέ αντιλαμβάνεται ότι ο Οσμάν συμπεριφέρεται περίεργα και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει.

Όταν όμως ο Μετέ βλέπει τον Οσμάν να πηγαίνει στο σπίτι του Μιτχάτ νομίζει πως κυνηγάει την Αϊτσά. Τα δύο αδέλφια μαλώνουν άσχημα. Η Τζεμιλέ και η Χασεφέ προσπαθούν να τους ηρεμήσουν. Η Ντενίζ και η Μπαχάρ μέρα με τη μέρα δένονται περισσότερο, γεγονός, που κάνει τον Σονέρ να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στην Μπαχάρ...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top