«YFSF»: H Μαρία Μπεκατώρου ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τις εκπλήξεις του αποψινού τελικού!

Θα συνεχιστεί και του χρόνου το σόου μεταμφιέσεων;

«YFSF»: H Μαρία Μπεκατώρου ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τις εκπλήξεις του αποψινού τελικού!

​Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του “Your face sounds familiar” , η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει τα συναισθήματα της για τον Τάκη Ζαχαράτο, τις εκπλήξεις του σημερινού τελικού αλλά και το αν το σόου θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν!

«Χάρηκα πάρα πολύ που ο Τάκης Ζαχαράτος ήρθε στο σόου και έδωσε άλλον αέρα σε όλη την κριτική επιτροπή και στην εκπομπή. Όλα αυτά που ακούστηκαν εννοείται ότι δεν ισχύουν, δεν με πείραξαν βέβαια, ούτε λεπτό όλα αυτά που ειπώθηκαν και είμαι χαρούμενη που συνεργάστηκα μαζί του…» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε για την εκπομπή: «Εύχομαι να συνεχιστεί και του χρόνου. Νομίζω ότι ο ΑΝΤ1 θέλει να συνεχιστεί και του χρόνου».

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε όμως, και τι θα δουν οι τηλεθεατές στον αποψινό τελικό, λέγοντας: «Θα δώσουμε βραβεία ειδικά, συγκεκριμένα, στους παίκτες.. Έχουμε λοιπόν τελετή απονομής βραβείων στους καλλιτέχνες μας ειδικά και συγκεκριμένα για τον καθένα. Δηλαδή υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δίνουμε τ�� κάθε βραβείο απόψε».

Ακόμη, η Μαρία Μπεκατώρου είπε: «Έχουμε έναν special guest, γοητευτικό, όμορφο και μαυρισμένο», ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είναι συγκινημένη που τελειώνει το σόου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top