Ζέτα Μακρυπούλια: «Το καθημερινό είναι μια δέσμευση. Μου προκαλεί τρόμο»

Τι λέει για τον ερχομό ενός παιδιού;

Ζέτα Μακρυπούλια: «Το καθημερινό είναι μια δέσμευση. Μου προκαλεί τρόμο»

​Η φήμη ότι θα αναλάβει το πρωινό του Mega την επόμενη σεζόν, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξή της, απαντά τι θα κάνει τελικά τον χειμώνα που έρχεται αλλά και πως της φαίνεται η ιδέα να αποκτήσει ένα παιδί.

ζετα2.jpg
«Πολλά ακούγονται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τον επόμενο χειμώνα θα κάνω ένα ακόμα σόου στο Mega. Δύσκολα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε καθημερινή εκπομπή, γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι πια… Το καθημερινό είναι μια δέσμευση. Μου προκαλεί τρόμο. Αυτομάτως αλλάζει η ζωή σου. Δεν ξέρω αν θέλω κάτι τέτοιο. Από την άλλη δεν θέλω να φανώ απόλυτη. Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό από τις εκπομπές που υπάρχουν τώρα, θα το συζητήσω. Δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω μια από τα ίδια» παραδέχεται η ίδια.

ζετα3.jpg

Σχετικά με το θέμα του να αποκτήσει ένα παιδί δηλώνει: «Αν με ρωτούσατε πριν από δύο χρόνια θα σας έλεγα ότι αν κάνω ένα παιδί, θα ήθελα να παντρευτώ κιόλας. Τώρα πια δεν θεωρώ ούτε αυτό απαραίτητο… Δεν ζω με αυτό το άγχος και ευτυχώς ούτε και η οικογένεια μου» και προσθέτει:

«Είμαι σε μια ηλικία πια που αν ερχόταν ένα παιδί, δεν θα έλεγα όχι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top