ΟΛΟ το παρασκήνιο για το σκάφος της Μενεγάκη που έφτασε από την Άνδρο στη... Χίο

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε ο λιμενάρχης του νησιού

ΟΛΟ το παρασκήνιο για το σκάφος της Μενεγάκη που έφτασε από την Άνδρο στη... Χίο

Όλο το παρασκήνιο της "Λάουρας", του... χαμένου σκάφους της Ελένης Μενεγάκη το οποίο τελικά βρέθηκε, αποκάλυψε στο STAR o λιμενάρχης της Χίου, Ιωάννης Αργυράκης!

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το ταχύπλοο της παρουσιάστριας στο οποίο έχει δώσει το όνομα της μεγάλης της κόρης, ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Χώρας της Άνδρου, όταν οι θυελλώδεις άνεμοι έσπασαν τον κάβο που το κρατούσε, παρασέρνοντας το στα ανοιχτά του πελάγους.

«To σκάφος βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Χίο και τη βραχονησίδα Καλόγεροι. Σκάφος της υπηρεσίας μας πήγε στην περιοχή, το περισυνέλλεξε και το ρυμούλκησε ασφαλώς στον λιμένα Μεστών. Από εκεί το παρέλαβε εκπρόσωπος της κα Μενεγάκη και θα το στείλει στον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής!» ανέφερε ο κ. Αργυράκης.

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος ειδοποιήθηκαν αμέσως από το Λιμεναρχείο προκειμένου να παραλάβουν την "Λάουρα".

Αντιπρόσωπος της εταιρίας προσκόμισε τα απαραίτητα χαρτιά που αποδείκνυαν ότι ιδιοκτήτες είναι η Ελένη Μενεγάκη και η μητέρα της Ζέτα Μπηθικώτση.

Ωστόσο, όπως ήδη σας έχουμε πει, το σκάφος έχει υποστεί κάποιες ζημιές!

"Έχει υποστεί κάποιες μικροζημιές λόγω καιρού. Ήταν και σχεδόν μια εβδομάδα στη θάλασσα έρμαιο! Όχι όμως κάτι αξιόλογο!" πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top