Επιμένει το Instagram: «το γυμνό απαγορεύεται»!

Πιστό στους κανόνες του το μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Επιμένει το Instagram: «το γυμνό απαγορεύεται»!

​Ούτε βήμα πίσω δεν κάν��ι το Instagram στην πολιτική του σχετικά με το γυμνό, που οδήγησαν στο προειδοποιητικό κλείσιμο του λογαριασμού της Ριάνα λόγω των «πικάντικων» φωτογραφιών της!

Σε συνέντευξή του στο BBC, ο συνιδρυτής του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Κέβιν Σίστρομ, χαρακτήρισε «δίκαιους» τους όρους χρήσης που απαγορεύουν το «ανέβασμα» γυμνών, μερικώς γυμνών πορνογραφικών ή φωτογραφιών με σεξουαλικά υπονοούμενα και ισχύουν για όλους, celebrities και μη.

Αφορμή για τις δηλώσεις στάθηκε η καμπάνια της κόρης του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, που βγήκε γυμνόστηθη στη Νέα Υόρκη για να διαμαρτυρηθεί.

«Διαθέτουμε μεγάλο μέρος του προσωπικού μας τόσο για να ελέγχει τι ανεβάζουν οι χρήστες, όσο και για να ακούει τα σχόλια της κοινότητας χρηστών του Instagram, ώστε να είμαστε σίγουροι για το περιεχόμενο που εμφανίζεται στις σελίδες μας», ανέφερε ο κ. Σίστρομ, τονίζοντας πως με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται πως το Instagram είναι ασφαλές, τόσο για τους εφήβους, όσο και για τους ενήλικες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top