«Προδοσία»: Τι θα ΔΟΥΜΕ απόψε στο σημερινό επεισόδιο

Μείνετε συντονισμένοι στο STAR

«Προδοσία»: Τι θα ΔΟΥΜΕ απόψε στο σημερινό επεισόδιο

Ακόμα ένα επεισόδιο με ανατροπές επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία», η καθημερινή σειρά του Star που μεταδίδεται στις 18:40.κόμα ένα επεισόδιο με ανατροπές επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία», η καθημερινή σειρά του Star που μεταδίδεται στις 18:40.

Η Μπερίν τρελαίνεται από αγωνία όταν το πρωί δεν βρίσκει τη Ζεχρά στο δωμάτιο της. Την ίδια ώρα, Χακάν απορεί βλέποντας τη Ζεχρά στην πόρτα του σπιτιού του. Η μικρή του ανακοινώνει την απόφασή της να μείνει πια μαζί του.

Πα��ά τις αντιρρήσεις της Ζεχρά, ο Χακάν τηλεφωνεί στη Μπερίν και τον Αχμέτ. Η Μπερίν, μαζί με τον Αχμέτ, πηγαίνουν για να πάρουν τη Ζεχρά. Όμως η Ζεχρά είναι πολύ θυμωμένη με τη μητέρα της επειδή της είπε ψέματα και δεν θέλει να γυρίσει σπίτι. Η Μπερίν προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει αλλά είναι μάταιο. Ο Χακάν δεν μπορεί να απαρνηθεί την κόρη του και η Μπερίν αισθάνεται συντετριμμένη.

Ο Εκρέμ Τατλίογλου, ο οποίος έστρεψε την εγγονή του εναντίον της μητέρας της, χαίρεται πολύ με την απόφασή της να μείνει με τον πατέρα της. Ο Μιτχάτ είναι αγχωμένος εξαιτίας της εντολής, που πήρε, να σκοτώσει τον Αϊντίν.

Κρατώντας το όπλο με τρεμάμενο χέρι αναρωτιέται πώς θα φέρει την αποστολή εις πέρας. Η μητέρα του αναγκάζεται να φύγει για το Αϊβαλί λόγω ξαφνικής ασθένενειας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top