Κατερίνα Λιόλιου από το «Voice»: «Δεν έχω προλάβει να ζήσω το μεγάλο έρωτα»

«Δεν έχει τύχει να δεθώ με έναν άνθρωπο»

Κατερίνα Λιόλιου από το «Voice»: «Δεν έχω προλάβει να ζήσω το μεγάλο έρωτα»

​Για την οικογένεια της και την προσωπική της ζωή μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου.

Η 19χρονη παίκτρια του «Voice» που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, αποκάλυψε πως δεν έχει χρόνο για έρωτες στη ζωή της:

«Έχω το μυαλό μου συγκεντρωμένο στη μουσική. Είμαι ενθουσιασμένη. Είναι τόσο πρωτόγνωρα για εμένα όσα ζω, που ��εν υπάρχει χώρος για τίποτ’ άλλο προς το παρόν».

6816_KATERINA_LIOLIOY_952014.jpg
Μάλιστα όπως λέει «δεν έχω ζήσει ακόμα τον μεγάλο έρωτα. Δεν έχει τύχει να ερωτευτώ και να δεθώ με έναν άνθρωπο. Επειδή με ενδιαφέρει ν΄αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στη δουλειά, δεν δίνω πολύ χώρο στους ανθρώπους γύρω μου, πέρα από τους φίλους και την οικογένειά μου, που ξέρω ότι θα είναι πάντα δίπλα μου και δεν θα με προδώσουν ποτέ».

λιο3.jpg
Μιλώντας για τους χωρισμένους γονείς της, λέει πως «ήταν περισσότερο δύσκολο πριν χωρίσουν. Είναι μεγάλοι άνθρωποι. Ο,τι και να κάνουν τους αγαπώ. Θέλω να είναι καλά στην προσωπική τους ζωή».

lio2.jpg
Ο μπαμπάς της μάλιστα έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, χαρίζοντάς της έναν αδερφούλη:

«Η μεγάλη μου αδερφή είναι 26 ετών και έχω έναν ετεροθαλή αδερφό επτά χρονών. Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε ξανά και είναι πολύ ευτυχισμένος με τη γυναίκα του. Όταν γεννήθηκε ο αδελφός μου, αποφασίσαμε να τον βαφτίσω εγώ, γιατί ήθελα να ενισχύσουμε τη σχέση μας. Τον βλέπω λίγο σαν μαμά. Το νιώθω πολύ δικό μου αυτό το παιδί για κάποιο λόγο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top