Eλένη Μενεγάκη: «ακόμα και ντυμένη και μακιγιαρισμένη, δεν μου αρέσω»

Τι λέει για την εμφάνισή της και το μέλλον της

Eλένη Μενεγάκη: «ακόμα και ντυμένη και μακιγιαρισμένη, δεν μου αρέσω»

​«Κάποια στιγμή ένιωσα ότι χρειαζόμουν ένα διάλλειμα κι εγώ σε τέτοια θέματα δεν με καταπιέζω», λέει η Ελένη Μενεγάκη και μιλά για την εμφάνισή της, όσα θεωρεί ευτυχία, αλλά και τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια!

eleni1.jpg

Όπως παραδέχεται η παρουσιάστρια, υπάρχουν μέρες που δεν αισθάνεται όμορφη: «έχω τέτοιες μέρες, κι όχι επειδή π.χ. κακοκοιμήθηκα και ξύπνησα πρησμένη. Ακόμα και ντυμένη και μακιγιαρισμένη δεν μου αρέσω, ακόμα και τότε -ή όταν δεν έχω τα κέφια μου, μπορεί να κοιταχτώ στον καθρέφτη μου και να πω "πω πω, πως είμαι έτσι, δεν μου αρέσουν τα μαλλιά μου, ούτε το μακιγιάζ! Θαμπή είμαι σήμερα". Αλλά δε θα πω ποτέ "πως είσαι έτσι βρε Ελένη, μεγάλωσες" -αυτό, δε θα το ακούσεις από μένα. Ίσα ίσα, το αντίθετο λέω: "Ελενάκι, είσαι πολύ τυχερή"!».

eleni2.jpg

Τονίζοντας πως ο συνδυασμός διατροφής - γυμναστικής έκανε καλό, τόσο στο σώμα, όσο και στη διάθεσή της, η Ελένη εξομολογείται ότι τον τελευταίο μήνα σταμάτησε να εφαρμόζει το πρόγραμμά της. «Προτιμώ να ακολουθώ τους ρυθμούς μου: θα φάω όποτε πεινάω, θα κοιμηθώ όποτε νυστάζω, θα ξενυχτήσω όποτε μου αρέσει κι όχι επειδή πρέπει να ακολουθήσω την παρέα μου», επισημαίνει.

eleni3.jpg

«Ευτυχία για μένα είναι τα παιδιά μου, η οικογένειά μου -συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τη λέξη όσους εγώ θεωρώ οικογένεια- το να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε εκτιμούν και σε εμπιστεύονται, το να κάνεις την δουλειά που σου αρέσει με τον τρόπο που σου αρέσει. Ευτυχία είναι να βλέπεις την θάλασσα, είναι η ομορφιά, η αρμονία, το γέλιο, η ελευθερία –η ελευθερία να κάνεις επιλογές με τις οποίες διεκδικείς την ευτυχία σου. Όλα αυτά και άλλα πολλά…», συνεχίζει η παρουσιάστρια, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν την απασχολεί το μετά και, παρά τα όσα γράφονται για το τηλεοπτικό της μέλλον, «κάνω μια δουλειά που αγαπώ και θα την κάνω -πρώτα ο Θεός- και για τα επόμενα δύο χρόνια».

eleni4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top