Tέλος το Foursquare: πώς θα το χρησιμοποιείς από εδώ και στο εξής

Τι είναι η εφαμοργή Swarm που αντικαθιστά τo check-in

Tέλος το Foursquare: πώς θα το χρησιμοποιείς από εδώ και στο εξής

​Δύο διαφορετικά applications είναι από σήμερα το Foursquare, το δημοφιλές social media με το οποίο κάνεις check-in σε μια τοποθεσία!

Πλέον, το παλιό check-in καταργείται και στη θέση του μπαίνει η εφαρμογή Swarm, η οποία μοιάζει με το status update στο Facebook ή με ένα Tweet όπου δηλώνει ο χρήστης που είναι, γράφοντας παράλληλα ένα σχόλιό του.

7fc2dd35c7fe1ddd09424d6f3f6b3bd8.jpg

Στο Swarm μπορείς επίσης να δεις ποιοι από τους φίλους σου βρίσκονται σε κοντινή ακτίνα και να μοιραστείς τα σχόλιά σου για μια τοποθεσία ευκολότερα και γρηγορότερα απ’ ότι στο παρελθόν, ενώ υπάρχει η επιλογή Plans θα σου επιτρέπει να προγραμματίζεις εξόδους χωρίς να στέλνεις προσκλήσεις σε μέλη, αλλά γράφοντας ένα μήνυμα τύπου «ποιος θέλει να πάμε για φαγητό σήμερα;». Στις νέες λειτουργίες συγκαταλέγεται και το Mayors 2.0, με τους χρήστες να ανταγωνίζονται τη δημαρχία μιας τοποθεσίας όχι ενάντια σε όλους τους χρήστες, αλλά ενάντια στους φίλους τους, κάτι που σημαίνει πως μια τοποθεσία θα μπορεί να έχει αμέτρητους δημάρχους.

Το Foursquare πλέον θα επικεντρωθεί γύρω από την εύρεση ποιοτικότερων αποτελεσμάτων για τις αναζητήσεις των χρηστών του.

Δες στο βίντεο πώς λειτουργεί το Swarm

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top