Δημήτρης Αρβανίτης: «Πήγα στο J2US με κέφι και έφυγα στεναχωρημένος»

«Ήταν τόσο κακό που είπα ότι η Ζέτα μου αρέσει περισσότερο στο live;»

Δημήτρης Αρβανίτης: «Πήγα στο J2US με κέφι και έφυγα στεναχωρημένος»

Για την αποχώρησή του από το “Just the 2 Of Us” μίλησε ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος, όπως σας γράψαμε από το star.gr, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με το Mega, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο ρόλο του ως κριτής.

«Ήταν μια εκπομπή που τη γούσταρα τρελά. Γράφτηκαν ηλιθιότητες κατά κόρον! Και πήγα γιατί το ήθελα και έφυγα γιατί το ήξερα! Ήξερα ότι θα έχω μία σειρά και είπα ότι μέχρι εκεί θα τα καταφέρω! Μετά εγκρίθηκε και η δεύτερη! Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να προλάβω να τα φτιάξω αυτά» είπε και πρόσθεσε: «Στεναχωρήθηκα τρελά που έφυγα και μάλιστα προχτές ήταν στο σπίτι μου η Ρούλα που την αγαπάω πάρα πολύ και είμαστε και φίλοι και μιλάγαμε… Εμείς περάσαμε τέλεια! Λέω λοιπόν προς τους τηλεθεατές και σε αυτούς που γράφουν διάφορα ότι είναι όλοι φίλοι μου, είναι όλοι γνωστοί μου από παλιά, τους αγαπάω όλους, πήγα με το κέφι μου και έφυγα στεναχωρημένος γιατί μου άρεσε όλο αυτό! Δεν το ‘χα κάνει ποτέ! Και όλες αυτές οι αναλύσεις του τίποτα εμένα δεν με πιάνουν!»

Υπενθυμίζεται ότι πριν φύγει από το μουσικό show, ο σκηνοθέτης είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για την... υποκριτική της Ζέτας Μακρυπούλια -τις οποίες στη συνέχεια τις πήρε πίσω- οι οποίες είχαν προκαλέσει σάλο: «Άμα δεν έχεις τι να πεις, λες ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι! Έδωσα μια συνέντευξη και είπα ότι είναι μια πολύ καλή ηθοποιός αλλά εγώ την προτιμώ στo live! Aυτό είναι κακό; Θα πρέπει να παρεξηγηθώ; Και το πιο γελοίο είναι ότι έχουμε κάνει πρόταση στην Ζέτα να παίξει ένα guest star ρόλο! Είναι ανόητα όλα αυτά!» είπε.

Μετά το βίντεο με τα λεγόμενα του Δ. Αρβανίτη τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος όσο και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκαν στην αποχώρησή του πριν καλά- καλά ολοκληρωθεί το show πετάγοντας τις... μπηχτές τους:

«Eφόσον περίμενε έγκριση για τη δεύτερη σειρά καλύτερα να έλεγε ότι περιμένω και μια έγκριση που αν σκάσει θα σας παρατήσω στη μέση! Μην εθελοτυφλούμε! Μας βλέπει και ο κόσμος! Όταν ξεκινάμε μια προσπάθεια καλό είναι να την ολοκληρώνουμε!» ανέφερε ο Δ. Ουγγαρέζος.

Κάντε κλικ και δείτε το BINTEO...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top