Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη Φαίη Σκορδά - ΔΕΙΤΕ τι λέει για τον δεύτερο γιό της

Συγκινητικά τα λόγια του Λιάγκα για τη γυναίκα του

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη Φαίη Σκορδά - ΔΕΙΤΕ τι λέει για τον δεύτερο γιό της

​Με χαμόγελα και εμφανή τη συγκίνηση στα μάτια τoυς, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αγκαλιά με το μωρό τους έφυγαν στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Μαϊου, από το μαιευτήριο.

Στο πρόσωπο της Φαίης Σκορδά ήταν ζωγραφισμένη η ευτυχία! Η παρουσιάστρια, που έδειχνε σαν να μην είχε πάρει κιλά από την εγκυμοσύνη, φόρεσε τζιν σορτς και μαύρο σακάκι και φωτογραφήθηκε με τον γυναικολόγο και κουμπάρο της, κ.Παράσχο αλλά και με το σύζυγό της που κράταγε τον μικρό Δημητράκη και είπε:

«Είναι διπλή η ευτυχία. Μου το έλεγαν και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έλεγα αυτό που έχω ζήσει με τον Γιάννη είναι μοναδικό. Τελικά δεν είναι έτσι».

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το σε ποιόν μοιάζει το μωρό… ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Στη Φαίη μοιάζει», με την ίδια βέβαια να μην το πολυπιστεύει!

«Εγώ αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι ευτυχισμένος που έχουμε δύο παιδιά, πολύ ευτυχισμένος που έχω μια υπέροχη γυναίκα και φοβερή μάνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και γυναικολόγο μας, τον Θάνο τον Παράσχο...» δήλωσε με συγκίνηση ο παρουσιαστής.

Η Φαίη για τον τοκετό της είπε: «όλα πήγαν καλά. Βέβαια ο φυσιολογικός τοκετός όσο καλά και να πάει, είναι φυσιολογικός τοκετός. Και θα πονέσεις και θα ταλαιπωρηθείς».

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε και για τη συγκίνηση του εξηγώντας: «Οι στιγμές αυτές είναι πολύ συγκινητικές, είναι μοναδικές στη ζωή των ανθρώπων. Μακάρι να τις ζήσουν όλα τα ζευγάρια».

Τέλος, η Φαίη εξέφρασε τη λαχτάρα της να δει τον Γιάννη!

Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top