Λιάγκας και Κωστόπουλος σχολιάζουν καυστικά την αποχώρηση Αρβανίτη!

«Εγώ δεν πείθομαι ότι έφυγε για τα γυρίσματα. Τόσο πολύ δούλεμα;»

Λιάγκας και Κωστόπουλος σχολιάζουν καυστικά την αποχώρηση Αρβανίτη!

​Την αποχώρηση του Δημήτρη Αρβανίτη από την κριτική επιτροπή του “J2US” σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Γιώργος Λιάγκας, αφού δεν πείστηκε από αυτήν τη δικαιολογία.

«Επισήμως έφυγε για τη σειρά στη Σύρο. Αυτά είναι μπαρμπούτσαλα. Παιδιά τώρα αυτά δεν ισχύουν… Τετάρτη απόγευμα μπορείς να είσαι στο σόου και Πέμπτη να είσαι στη Σύρο για γύρισμα. Έλεος τώρα… για 4 επεισόδια. Εγώ δεν το πιστεύω, δεν πείθομαι. Άλλος ο λόγος είναι… τώρα δεν τους άρεσε, δεν του άρεσε; Ένα από τα δύο είναι» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θέλετε να μου πείτε ότι χθες πέταξε για Σύρο μετά τις 9 που ήταν το σόου και δεν πρόλαβε να κάτσει μέχρι το τέλος του σόου ρε παιδιά; Τόσο πολύ δούλεμα;»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι βέβαιος επίσης πως οι δηλώσεις του σκηνοθέτη για τη Ζέτα και τη Ρούλα… δημιούργησαν «θέμα» στον κριτή. Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά:

«Και λέω πάλι απλά, το γεγονός εκείνο της ατυχούς δήλωσης… εμένα 50 από σας, σαν τη Τζένη και τον Άρη, που είναι γλυκείς άνθρωποι να μου το βγάλουν από το μυαλό και έστω και με δίκανο δεν μου το βγάζουν. Αυτό δημιούργησε θέμα…»

Από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Αρβανίτης δήλωσε: «Πέρασα τρελά καλά και αύριο το βράδυ έχω καλεσμένους τους συν-κριτές και την παρουσιάστρια σπίτι μου γιατί ξέρετε ότι μαγειρεύω… και είναι καλεσμένοι αύριο με 7 διαφορετικά πιάτα…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top