ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα «Κλεμμένα Όνειρα» συνεχίζονται και του χρόνου!

Το μαρτύρησε ο σκηνοθέτης τους, Δημήτρης Αρβανίτης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα «Κλεμμένα Όνειρα» συνεχίζονται και του χρόνου!

​Αντίο από το «Just the 2 Of Us» με μια είδηση είπε ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο σκηνοθέτης των «Κλεμμένων Ονείρων» και κριτής του show,την ώρα που αποχαιρετούσε το τηλεοπτικό κοινό, αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που δεν θα μπορεί ν΄ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, είναι ότι εκτός από την καινούργια σειρά του Mega που θα σκηνοθετήσει, συνεχίζονται ΚΑΙ τα «Κλεμμένα Όνειρα» του χρόνου!

«Το κακό είναι ότι θα φύγω στη μέση κάτι το οποίο δεν κάνω ποτέ. Αλλά φέτος έχω δυο σειρές. Τα “Κλεμμένα Όνειρα” πήραν παράταση και θα έχουμε ακόμα 110 επεισόδια. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με την καινούργια μου σειρά, του χρόνου θα έχω εννέα επεισόδια τη βδομάδα. Πρέπει λοιπόν να έχω το χρόνο να τα γυρίσω. Εκτός αυτού η μια σειρά γυρίζεται εκτός Αθηνών και θα πρέπει να πάω στη Σύρο. Είναι αδύνατον να είμαι και εδώ και στη Σύρο!»

Βλέπετε, το μέλλον των «Κλεμμένων Ονείρων» μέχρι τώρα ήταν αβέβαιο, ενώ πρόσφατα ο Δημήτρης Αρβανίτης είχε πετάξει το μπαλάκι στο κανάλι, δηλώνοντας πως βρίσκονται σε συζητήσεις για το αν η σειρά θα πάρει παράταση, μιας και το σενάριο ήταν γραμμένο αλλά εκκρεμούσαν κάποιες οικονομικές διευθετήσεις.

Τέλος καλό όλα καλά όμως για τη σειρά και τους fans της, μιας και θα τη βλέπουν και του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top