Kωστόπουλος σε Μουτσινά: «να παντρευτεί να ηρεμήσει»

Νέες εκατέρωθεν «μπηχτές» από τους δύο παρουσιαστές

Kωστόπουλος σε Μουτσινά: «να παντρευτεί να ηρεμήσει»

​Να… παντρευτεί συνέστησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε εύθικτο τον παρουσιαστή και τον κάλεσε να μην έχει θυμό με όλους.

«Τα λέτε αυτά, τα ακούει ο Κωστόπουλος, θα γυρίσει τούμπα όλα τα πάνελ ... Δεν γίνεται τέτοια συζήτηση, ούτε έχει γίνει», είπε ο Μουτσινάς στον Θέμο Αναστασιάδη όταν ρωτήθηκε για την φημολογούμενη «μετακόμισή» του στην πρωινή ζώνη του Mega και συνέχισε: «ο Κωστόπουλος μόνο να πεις το όνομά του εκνευρίζεται, οπότε είναι πολύ εύκολος στόχος ο Πέτρος. Είναι με φωτοκύτταρο πια, τα πιάνει. Στον Πέτρο βλέπω μεγαλύτερη πίεση από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα. Το παίρνει πολύ κατάκαρδα. Δεν πρέπει να απαντάει, δεν πρέπει να τα παίρνει τόσο προσωπικά. Απαντάει σε όλους και έχει ένα θυμό με όλους».

Στο «Πρωινό Mou» έδειξαν τα λεγόμενα του Νίκου και ο Πέτρος του απάντησε χρησιμοποιώντας κάτι που εκείνος είχε πει προ ημερών για τις συνεργάτιδές του Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου: «εγώ θέλω να παντρευτεί να ηρεμήσει! Ο Νικολάκης μιλάει πολύ για μένα, γιατί; Πρέπει να παντρευτεί τώρα. Περιμένω την άλλη εβδομάδα τον Θέμο, να δω ποιον θα ρωτάει πάλι για μένα!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις Μουσινά και Κωστόπουλου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top