Αρετή, Κιντάτος και Αίμιλη μιλoύν στο star.gr για το αποτέλεσμα του «Voice»

Πως ένιωσαν όταν έμαθαν ότι δεν θα είναι οι νικητές;

Αρετή, Κιντάτος και Αίμιλη μιλoύν στο star.gr για το αποτέλεσμα του «Voice»

Στο star.gr μίλησαν η Αίμιλη Χαραλάμπους, ο Λευτέρης Κιντάτος και η Αρετή Κοσμίδου, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του τελικού.

Αίμιλη: «Το ένιωσα ότι θα φύγω»

Η 16χρονη από την Κύπρο που ήταν και η πρώτη που αποχώρησε από το “Voice”, δεν έκρυψε πως: «Στεναχωρήθηκα λίγο, αλλά εντάξει. Όλοι θα στεναχωριόντουσαν».

Μάλιστα όπως είπε, «ένιωσε» ότι θα φύγει πρώτη: "Όταν βγήκα στη σκηνή, κοίταξα τον αδερφό μου και του είπα “εγώ θα φύγω”. Το ένιωσα! Είμαι χαρούμενη όμως που έφτασα μέχρι εδώ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο Voice, ποτέ δεν περίμενα ότι θα έφτανα ως εδώ".

Όσο για τα επόμενα σχέδια της; Αν και έχει ήδη δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις, στόχος της είναι να τελειώσει το σχολείο και μετά να κάνει σπουδές στη μουσική.

Λευτέρης Κιντάτος: «Ο Αντώνης Ρέμος μου φέρθηκε σαν πατέρας»

Μπορεί ο Λευτέρης Κιντάτος να ήταν ο επόμενος που αποχώρησε, αλλά όπως μας είπε «νικητής δεν είναι αυτός που θα κερδίσει το παιχνίδι, αλλά αυτός που θα έχει μια πορεία, μια διάρκεια, θα είναι αξιοπρεπής και θα αγαπηθεί από τον κόσμο».

Άλλωστε, του αρκεί που γύρισε on air ο Αντώνης Ρέμος και του έκανε πρόταση να τον ακολουθήσει στην περιοδεία του στην Αμερική:«Όταν γυρνά ο Αντώνης Ρέμος και μου λέει “θέλω να έρθεις μαζί μου Αμερική”, ποια μπορεί να είναι η μεγαλύτερη νίκη; Είναι μεγάλες οι στιγμές που ζω. Με συγκινεί ο Αντώνης Ρέμος. Μου φέρθηκε σαν πατέρας μου!»

Αρετή Κοσμίδου: «Δεν στεναχωρήθηκα. Η Μαρία Έλενα το άξιζε»

Τέλος, η 16χρονη Αρετή από την Αλεξανδρούπολη με την μαγική φωνή, που κονταροχτυπήθηκε με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου, αποκάλυψε πως: «Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί όλο αυτό το ταξίδι ήταν πολύ όμορφο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε με τόση αγάπη και πραγματικά γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και πέρασα πολύ όμορφες στιγμές. Θεωρώ ότι η Μαρία Έλενα άξιζε. Έχει φωνάρα και της εύ��ομαι ο,τι καλύτερο!»

Τι απαντά όμως στον Αντώνη Ρέμο τώρα που τελείωσε το παιχνίδι για το χαρακτηρισμό «υπερτιμημένη»; «Καθένας έχει τη γνώμη του. Δεν έχω ν΄απαντήσω κάτι σε αυτό».

Της Χριστίνας Βεργιώτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top