Αποκλειστικό: Κουινέλης για καυγά με Ρέμο-«Πλάκα κάναμε!»

Η ατάκα που άναψε τα αίματα και πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι

Αποκλειστικό: Κουινέλης για καυγά με Ρέμο-«Πλάκα κάναμε!»

Στο star.gr μίλησε ο Μιχάλης Κουινέλης λίγη ώρα μετά το τέλος του τελικού του «Voice».

O coach του show, σε ερώτηση μας για τον «καυγά» του με τον Αντώνη Ρέμο και για το αν ενοχλήθηκε από το σχόλιο που έκανε για το ελληνικό τραγούδι, απάντησε πως δεν πειράχτηκε και ο,τι είπαν μεταξύ τους το είπαν… χαριτολογώντας:

«Εννοείται ότι έκανα πλάκα. Με τον Αντώνη Ρέμο πάντα κάνουμε πλάκα. Δεν με πείραξε τίποτα. Απλά ο Αντώνης προσπάθησε να προωθήσει τον παίκτη του. Ο,τι είπαμε το είπαμε χαριτολογώντας. Πλάκα κάναμε! Αυτά γίνονται».

Και μπορεί η Αρετή που ήταν το μεγάλο φαβορί να μην βγήκε νικήτρια, αλλά ο Μιχάλης Κουινέλης θεωρεί πως «όποιος και να έβγαινε νικητής στη φάση που φτάσαμε, θα ήταν το ίδιο. Δεν έχει να κάνει. Όλα τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή προσπάθεια και σε όλους άξιζε. Το θέμα ήταν καθαρά διαδικαστικό. Ήταν όλοι εκεί, προσπαθήσανε, τους γνώρισε ο κόσμος και έμαθαν πολλά πράγματα. Μακάρι όλα τα παιδιά να είχαν τις ίδιες ευκαιρίες!»

Ποια είναι η άποψη του όμως για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις ψήφους των Κυπρίων; «Το θέμα με τις ψήφους των Κυπρίων δεν ίσχυε ποτέ για μένα. Επειδή έχω πάει σε συναυλίες, έχω και συγκεκριμένα παραδείγματα. Όταν είχα πάει στην Πτολεμαϊδα ήταν πιτσιρίκες ξετρελαμένες με τον Γιούρι, και στη Λάρνακα αντίστοιχα είχα δει ανθρώπους που ήταν τρελοί με την Αρετή. Δεν έχει να κάνει αυτό το πράγμα. Αλίμονο, ήμαρτον!»

Όσο για το αν θα τον δούμε ως coach και στο «Voice 2»;

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα πάω επειγόντως Αλεξανδρούπολη, να γειωθώ, να βγάλω τα παπούτσια μου, να περπατήσω ξυπόλητος να συνεννοηθώ με τη γη, και να γυρίσω. Μετά βλέπουμε. Έχουμε μπροστά μας μια περιοδεία να στήσουμε. Για το Voice 2, γεροί να είμαστε και πρώτα ο θεός, όταν έρθει ο καιρός να το συζητήσουμε θα το συζητήσουμε. Ακόμα είναι νωρίς! Κάτσε να τε��ειώσει αυτό με το καλό. Να πάρουμε μια ανάσα, γιατί όλο αυτό ήταν δυσβάσταχτο, από την άποψη ότι ήταν λίγο ψυχοφθόρο που τα παιδιά αποχωρούσαν!» ήταν η απάντησή του.

Της Χριστίνας Βεργιώτη

Κάντε κλικ εδώ και δείτε τι απάντησε ο Αντώνης Ρέμος στο star.gr για τον καβγά του με τον Μιχάλη Κουϊνέλη στο "Voice"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top