Μαρία Ελένα Κυριάκου: «Ο Γιούρι δέχτηκε πόλεμο επειδή είναι από εύπορη οικογένεια»!

ΔΕΙΤΕ τι λέει η παίκτρια μια μέρα πριν τον τελικό του «Voice»!

Μαρία Ελένα Κυριάκου: «Ο Γιούρι δέχτηκε πόλεμο επειδή είναι από εύπορη οικογένεια»!

​Μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του «Voice», η Μαρία Έλενα Κυριάκου μίλησε με ειλικρίνεια, και παραδέχθηκε πως «θα απογοητευτώ πάρα πολύ αν δεν νικήσω, γιατί πολύς κόσμος έχει πληρώσει για να με ψηφίσει και θέλω να τον δικαιώσω!

Η 29χρονη φιλόλογος από την Κύπρο και μητέρα τριών παιδιών, δεν έκρυψε ότι φοβάται την Αρετή Κοσμίδου για την διαφορετικότητά της, την Αίμιλη Χαραλάμπους για τη λαϊκή φωνή της, και τον Λευτέρη Κιντάτο για την εμπειρία του.

Σχολιάζοντας το ξέσπασμα του Γιούρι Μελίκοβ, η Μαρία Έλενα συμφωνεί μαζί του ότι δέχτηκε πόλεμο, και προσθέτει πως αυτό συνέβη «επειδή είναι από εύπορη οικογένεια. Είναι πολύ υποτιμητικό να λένε πως τον ψηφίζει ο μπαμπάς του. Είναι πολύ καλό παιδί και έχει απίστευτες φωνητικές δυνατότητες».

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον αδερφό της, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ Λεμεσού, και σε εκείνον οφείλει τη συμμετοχή αλλά και την παραμονή της στο «Voice»:

«Ο αδερφός μου κάνει πολύ μεγάλη εκστρατεία, και μου είπε πως θα με βγάλει νικήτρια. Διοργανώνει parties σε καφετέριες, και για τον τελικό έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση στην πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα. Αν δεν ήταν εκείνος, δεν θα ήμουν εδώ. Είχα ξεγράψει ότι θα κάνω καριέρα στο τραγούδι και πίστευα πως κάποιος ή κάτι θα βρεθεί να με βάλει σε αυτό το χώρο».

Ατού της, θεωρεί πως είναι η ικανότητα της να τραγουδήσει ξένο και ελληνικό στίχο, αντίπαλο της για τον τελικό θεωρεί την Αρετή, αλλά αν ήταν να ψηφίσει κάποιον από τους αντιπάλους της, αυτή θα ήταν η Αίμιλη, επειδή θα μπορούσε να υποστηρίξει την ελληνική δισκογραφία.

Της Χριστίνας Βεργιώτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top