Αίμιλη Χαραλάμπους: «Δεν πιστεύω ότι ο Γιούρι δέχτηκε πόλεμο!»

ΔΕΙΤΕ τι λέει η παίκτρια μια μέρα πριν τον τελικό του «Voice»

Αίμιλη Χαραλάμπους: «Δεν πιστεύω ότι ο Γιούρι δέχτηκε πόλεμο!»

​Το ξέσπασμα του Γιούρι σχολίασε η Αίμιλυ Χαραλάμπους, λέγοντας πως «δεν πιστεύω ότι ο Γιούρι δέχτηκε πόλεμο. Πιστεύω ότι στεναχωρήθηκε και του βγήκε αυτό. Είπε τη γνώμη του και είναι σεβαστή!»

Μια μέρα πριν τον τελικό του «Voice», η 16χρονη παίκτρια από την Κύπρο μίλησε στους δημοσιογράφους που έδωσαν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου στο studio Kapa, και δεν έκρυψε ότι σε αντίθεση με άλλους συμπαίκτες της «εγώ δεν θέλω δικές μου αφίσες στην Κύπρο».

Μάλιστα αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε όταν έμαθε πως κάποιοι κοινοτάρχες στην Κύπρο στέλνουν μήνυμα στους κατοίκους κάθε κοινότητας ώστε να ψηφίσουν «τα παιδιά τους».

Από τους αντίπαλους συμπαίκτες της, μαρτύρησε πως θα ψήφιζε τη Μαρία Έλενα Κυριάκου, «γιατί την έχω ακούσει και σε ξένο και σε Ελληνικό».

Τέλος, είπε πως χρωστά ευγνωμοσύνη σε μια φίλη της, η οποία την «δήλωσε» στο «Voice» μιας και εκείνη δεν ήθελε: «Μου έδωσε μεγάλη ευκαιρία και της χρωστάω το μέλλον μου» κατέληξε.

Όσο για το τι ονειρεύεται μετά το «Voice»; «Ονειρεύομαι να κάνω καριέρα και να γραφτούν τραγούδια τα οποία θα πω και θα μείνουν στην ιστορία!»
Της Χριστίνας Βεργιώτη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top