ΔΕΙΤΕ πώς θα εμφανιστεί στον ημιτελικό της Eurovision η Ελλάδα (BINTEO)!

Εντυπωσίασαν Freaky Fortune και Riskykidd στην πρόβα τζενεράλε

ΔΕΙΤΕ πώς θα εμφανιστεί στον ημιτελικό της Eurovision η Ελλάδα (BINTEO)!

​Από τις πιο εντυπωσιακές και γεμάτες ενέργεια εμφανίσεις θα είναι αυτή της Ελλάδας στον β’ ημιτελικό της Eurovision, αν κρίνουμε από τα όσα έκαναν οι Freaky Fortune και ο Riskykidd στην πρόβα τζενεράλε της Τετάρτης!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι εκπρόσωποί μας στον 59ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού θα διεκδικήσουν την Πέμπτη (22:00 ώρα Ελλάδας) ένα από τα εναπομείναντα δέκα «εισιτήρια» για τον τελικό, φορώντας ασπρόμαυρα ρούχα και δίνοντας ρεσιτάλ τραγουδιού και... αλμάτων στο τραμπολίνο, συνοδεύοντας τον λευκοντυμένο Arthour Gieremian στα θεαματικά κόλπα.

Ο Νικόλας των Freaky Fortune και ο Riskykidd «αλωνίζουν» τραγουδώντας στη σκηνή και ο Θεόφιλος παίζει πλήκτρα, με το λευκό και το μπλε να κυριαρχούν στα γραφικά και τους φωτισμούς. Ο Arthour κάνει την έκπληξη με το τραμπολίνο στη «γέφυρα» του «Rise Up», ενώ ο Νικόλας και ο Riskykidd τον συνοδεύουν λίγο πριν το φινάλε!

Η εμφάνιση της Ελλάδας πήρε θερμό χειροκρότημα από όσους παρακολούθησαν την πρόβα τζενεράλε, ενώ εμείς στέλνουμε στους εκπροσώπους μας τις θερμότερες ευχές μας για «καλή επιτυχία»…

Δείτε στο βίντεο την πρόβα τζενεράλε του «Rise Up»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top