Εurovision: ΔΕΙΤΕ πως θα εμφανιστούν στον τελικό οι 10 χώρες που προκρίθηκαν

Τι δήλωσαν οι νικητές στη συνέντευξη Τύπου μετά τον α' ημιτελικό;

Εurovision: ΔΕΙΤΕ πως θα εμφανιστούν στον τελικό οι 10 χώρες που προκρίθηκαν

Δέκα χώρες πήραν «εισιτήριο» για τον τελικό της φετινής Eurovision, ανάμεσά τους, Αρμενία και Σουηδία, οι οποίες, όπως σας γράψαμε από το star.gr, θεωρούνται τα φαβορί του διαγωνισμού.

Μετά την ολοκλήρωση του α’ ημιτελικού της Eurovision οι νικητές της βραδιάς έδωσαν συνέντευξη Τύπου.

Η Dilara Kazimova που εκπροσωπεί το Αζερμπαϊτζάν και θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του τελικού δήλωσε: «Θα βάλω τα δυνατά μου στον τελικό της Eurovision».

«Ήταν δύσκολα για το Μαυροβούνιο. Φέτος που δεν συμμετέχει η Κροατία, η Σερβία και η Βοσνία Ερζεγοβίνη, θα τραγουδήσω και για αυτές!» ανέφερε χαρούμενος για την πρόκρισή του στη συνέντευξη Τύπου ο Sergej που εκπροσωπεί το Μαυροβούνιο.

SH_2014D10_SF1PC_winners_10_van_54.jpg
Στο δεύτερο μισό του τελικού του Σαββάτου θα διαγωνιστεί ο András από την Ουγγαρία ο οποίος δεν πίστευε, όπως είπε ότι, η χώρα του προκρίθηκε! «Η μουσική δεν έχει σύνορα. Δεν θέλω συνέχεια να τραγουδάω για την αγάπη! Αυτή τη φορά είπα να πω ένα κομμάτι πιο σοβαρό γιατί συμβαίνει κάθε μέρα» ανέφερε ο ίδιος απαντώντας στο αν έχει ελπίδες να κερδίσει με το τραγούδι του το οποίο αφορά στην ενδοοικογενειακή βία.

SH_2014D10_SF1PC_winners_14_van_54.jpg
Ο Aram ο οποίος εκπροσωπεί την Αρμενία, θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του τελικού, όπως και το άλλο φαβορί του διαγωνισμού, η Σουηδία.

SH_2014D10_SF1PC_winners_41_van_54.jpg
H Sanna Nielsen δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του α’ ημιτελικού στο Press Conference: «Δεν ήθελα να κατέβω από τη σκηνή! Ήταν φοβερή εμπειρία»

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το Σαν Μαρίνο, η Ουκρανία και η Ισλανδία θα εμφανιστούν στο πρώτο μισό του τελικού, ενώ η Ρωσία και η Νορβηγία στο δεύτερο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top