«Σκοτώθηκαν» on air Ουγγαρέζος- Μπουλέ: «Το παιδί δεν πάει καλά»

Στο ίδιο πλατό οι δύο πρώην!

«Σκοτώθηκαν» on air Ουγγαρέζος- Μπουλέ: «Το παιδί δεν πάει καλά»

Δύο πρώην βρέθηκαν σήμερα στο ίδιο πλατό και έγινε ο κακός… χαμός! Ο λόγος για την Νάντια Μπουλέ και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, οι οποίοι μάλιστα είχαν συναντηθεί πρόσφατα στο… δρόμο, όταν ο Ουγαρέζος είχε τρακάρει και η Μπουλέ έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα από το σημείο.

Η ένταση μέσα στο στούντιο ξεκίνησε όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος μετέφερε στην παρουσιάστρια-τραγουδίστρια την ατάκα της ��ωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία αποκάλεσε την Νάντια Μπουλέ «Γκαντέμω» στο «Μες στην Καλή Χαρά»

Τότε η Νάντια είπε: «Το λάθος ξεκινάει από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Την επόμενη φορά που θα τον δω στο δρόμο να έχει τρακάρει, δεν θα σταματήσω να του μιλήσω. Τόσο απλά….» ανέφερε η Νάντια Μπουλέ με τον Ουγγαρέζο να απαντάει: «Ναι πάλι ο Ουγγαρέζος φταίει. Τα φορτώνετε όλα στο “ λαλάκα” Εγώ είμαι το αιώνιο θύμα. Φεύγω ρε, άντε ρε!»

«Τον ξέρω πολλά χρόνια. Δεν είναι στα καλά του» συνέχισε η Μπουλέ και πρόσθεσε: «Θυμήθηκα για ποιο λόγο δεν τον άντεχα! Δεν υπάρχει πόσο γκρινιάρης είναι ο Ουγγαρέζος. Έχε χάρη που δεν μπορώ να μιλήσω. Βγάζει τα απωθημένα του στον αέρα».

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top