Γιούρι στο star.gr: «Και που δεν πέρασα μου φτάνει που τραγούδησα με την Παπαρίζου!»

«Δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν έχασα τα λόγια στη σκηνή»

Γιούρι στο star.gr: «Και που δεν πέρασα μου φτάνει που τραγούδησα με την Παπαρίζου!»

​Της Χριστίνας Βεργιώτη

Τα είδε… ΟΛΑ ο Γιούρι Μελίκοβ στον ημιτελικό του «Voice», όταν ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει με την Έλενα Παπαρίζου!

Ο 16χρονος παίκτης από την Κύπρο, μιλώντας στο star.gr μετά τη συνάντησή του με την Έλενα και αφότου ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα (ότι δεν περνά στον τελικο), δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του:

«Δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν ξέχασα τα λόγια στη σκηνή. Είναι θεά η γυναίκα! Δεν υπάρχει! Είναι κούκλα και καταπληκτική τραγουδίστρια» μας είπε, προσθέτοντας πως καθόλου δεν τον πείραξε που δεν πέρασε τελικό, αφού τουλάχιστον τραγούδησε με την Έλενα Παπαρίζου!

«Σήμερα που τραγούδησα μαζί την αγάπησα εκατομμύρια φορές! Είναι μια εμπειρία ζωής. Δεν θέλω τίποτε άλλο. Και που δεν πέρασα, μια χαρά πέρασα» μας είπε.

Τη… χαρά του Γιούρι που θα τραγουδούσε με την Έλενα Παπαρίζου, σχολίασε και ο Μιχάλης Κουινέλης στον ημιτελικό, λέγοντας πως όλη τη βδομάδα του έκαναν… μαλάξεις!

«Η αλήθεια είναι ότι όλη την εβδομάδα τον είχαμε με μαλάξεις, γιατί με το που είδε την Έλενα είχε πρόβλημα και προσπάθησα να τον κάνω να νιώσει καλύτερα! Του είπα κι εγώ για να τον βοηθήσω, ότι όταν βγήκα για πρώτη φορά με την Έλενα το 2008 και ερχόταν καταπάνω μου στα βραβεία του Mad, νόμιζα πως είχε φύγει η ψυχή μου από το σώμα μου και ήμουν απλά ένα τομάρι!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top