Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη ο Θοδωρής Ζαγοράκης!

«Ησύχασα που πήρες εκπομπή γιατί ασχολείσαι με κάτι»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη ο Θοδωρής Ζαγοράκης!

​Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη πήγε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής επισκέφτηκε την σύζυγο του στο Mακεδονία TV, και μεταξύ άλλων μίλησαν για το γάμο τους και το φημολογούμενο «χωρισμό» τους, ενώ της έκανε και τις… παρατηρήσεις του!

«Δεν περίμενα ότι θα πήγαινες τόσο καλά αν πάρεις δική σου εκπομπή, οπότε μπράβο σου!» της είπε στην αρχή ο σύζυγός, ενώ στη συνέχεια, απάντησε και στην ερώτηση της Ιωάννας Λίλη πως του φάνηκε όταν του ανακοίνωσε ότι θα γίνει παρουσιάστρια:

«Στην αρχή μου φάνηκε περίεργο που ήθελες να κάνεις εκπομπή. Από την άλλη ησύχασα κατά κάποιον τρόπο, γιατί ασχολείσαι με κάτι και είναι θετικό για όλους μας. Πλέον είμαστε πιο ισορροπημένοι σε όλα τα επίπεδα».

Τόνισε ακόμα, πως δεν το μετάνιωσε, μιας και «αν είχα μετανιώσει θα είχαμε και θέμα. Αφού δεν έχουμε θέμα, είμαστε καλά!»

Στη συνέχεια, της είπε πως «αισθάνομαι τυχερός που βρήκα εσένα. Υγεία να υπάρχει», ενώ της «την είπε» επειδή μιλάει πολύ:

«Το έχεις αυτό το ελάττωμά. Δεν αφήνεις τον άλλον να τελειώσει».

Τέλος έβαλε τέλος μιας και καλή στις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν:

«Δεν υπάρχει ούτε ��απνός ούτε φωτιά. Δεν θα βγαίνουμε να διατυμπανίζουμε πως είμαστε στο σπίτι. Δόξα τω θεώ είμαστε καλά! Είμαστε στον αφρό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top