Ζέτα Μακρυπούλια: ΔΕΙΤΕ πως σχολίασε τα νευράκια της Ρούλας Κορομηλά στο "J2US"

Γιατί στεναχωρήθηκε η παρουσιάστρια;

Ζέτα Μακρυπούλια: ΔΕΙΤΕ πως σχολίασε τα νευράκια της Ρούλας Κορομηλά στο "J2US"

Την… κόντρα της Ρούλας Κορομηλά με τον έτερο κριτή Δημήτρη Αρβανίτη όταν εκείνος πήγε να… «δικαιολογήσει» το δίδυμο Γιαννιά-Κωστάκη κλήθηκε να σχολιάσει η Ζέτα Μαρκυπούλια αλλά η παρουσιάστρια ούτε είδε τίποτα ούτε… άκουσε! Χαμπάρι δεν πήρε όλως τυχαίως...!

«Δεν τον παρατήρησα καθόλου! Μου ξεφεύγουνε αυτά γιατί έχω το νου μου τι θα μου πουν στο ακουστικό, που πρέπει να πάω μετά, δεν δίνω σημασία γενικότερα σε αυτά» ανέφερε.

Όσο για την αποχώρηση της Ράνιας Θρασκιά και του Νικόαλ Καραγιαούρη; «Με στεναχώρησε το φινάλε δεν σου κρύβω! Βέβαια, δεν θέλω και κανένας να φεύγει. Αν γίνεται θα ήθελα να μείνουν όλοι, θα ήθελα να εφευρεθεί κάτι άλλο, κάποιος άλλος όρος σε αυτό το παιχνίδι αλλά δυστυχώς θα αποχωρήσουν αρκετοί και σιγά σιγά όλο και θα λιγοστεύουμε» είπε και πρόσθεσε: «Η Ράνια και ο Νικόλας ήταν μια πολύ ευχάριστη νότα στο παιχνίδι αυτό. Απλώς είναι απρόβλεπτο αυτό το παιχνίδι και δεν μπορείς να ξέρεις και για αυτό ο κόσμος δεν μπορεί να επαναπαύεται ουσιαστικά και να νομίζει ότι επειδή κάποιος παίρνει καλή βαθμολογία, αυτό είναι αυτόματα και το εισιτήριο του για την παραμονή του στο παιχνίδι»

Την… παράσταση πάντως στο 4o live του Just the 2 Of Us έκλεψε η Τέτα, η οποία, όπως σας γράψαμε από το star.gr, έχασε τα λόγια της ενώ τραγουδούσε!

«Είναι ρόλος η Τέτα. Είναι για μελέτη. Ήταν και αστείρευτη, δεν μπορούσε να την σταματήσει κανείς και να την βάλει μέσα σε πλαίσιο, ήταν αδύνατο, ήταν μόνη της. Νομίζω ότι στεναχωρήθηκε που έχασε τα λόγια και ήθελε όλο αυτό το πράγμα να το καλύψει αλλά δεν υπάρχει λόγος» ανέφερε η Ζέτα.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top