ΔΕΙΤΕ: Πως σχολίασαν Λιάγκας -Κωστόπουλος το τσιγάρο που κρατάει η εγκυμονούσα Αγγελική Ηλιάδη

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τις φωτογραφίες που είδαν τη δημοσιότητα

Πολύς ντόρος έχει γίνει από το πρωί με την Αγγελική Ηλιάδη και τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατάει τσιγάρο στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο Γιώργος Λιάγκας πάντως έσπευσε να υποστηρίζει την τραγουδίστρια μέσα από την εκπομπή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι εναντίον του καπνίσματος γενικότερα. Ξέρετε ότι δίνω μάχες. Οι έγκυες είναι σαφές ότι απαγορεύεται να καπνίζουν. Όμως τώρα εάν η κοπέλα είπε πάνω στην ένταση στη διπλανή της να της δώσει μια τζούρα και την πιάσανε μην την σταυρώσουμε κιόλας»

«Δε μπορείς με ένα τσιγάρο να κρίνεις και να σταυρώνεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρουμε αν καπνίζει. Αν καπνίζει είναι κατακριτέο, αλλά δεν ξέρουμε από ένα τσιγάρο εάν καπνίζει η κοπέλα!» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κωστόπουλος, αφού είπε γι�� πλάκα ότι "θα ανέβουν τα νούμερα της εκπομπής" παίζοντας την Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε για το τσιγάρο:

«Όποια θέλει να είναι έγκυος και να καπνίζει δικαίωμά της! Όποιος θέλει να κρατάει το παιδί του μέχρι τις 8 το πρωί στα μπουζούκια, δικαίωμά του»

Τα σχόλια δικάς σας!

Δείτε το βίντεο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top