ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΛΙΑΓΚΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗ: «Άντε από εδώ χάμω ρε ανορεκτική!»

«Πήγαινε κοιτάξου σε κάνα νοσοκομείο!»

ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΛΙΑΓΚΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗ: «Άντε από εδώ χάμω ρε ανορεκτική!»

​Πυρ και μανία έγινε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα σχόλια της Σάσας Σταμάτη για το ντύσιμό του στο live της Κυριακής.

Με το που βγήκε με εκείνο το άσπρο κοστούμι, άλλοι τον χαρακτήρισαν «σερβιτόρο», και άλλοι «πιγκουίνο» στα social media και όχι μόνο, με τη Σάσα Σταμάτη να συμφωνε�� μαζί τους, συνεχίζοντας την πλάκα.

Τι το΄θελε; Ο παρουσιαστής που είχε «φορτώσει» από την Κυριακή, ξέσπασε πάνω της, λέγοντας:

«Είσαι βλάχα και δεν ξέρεις από ντύσιμο. Το πρόβλημα σας, δεν είναι το ντύσιμο. Γιατί αυτό το ντύσιμο είναι ο,τι πιο grande. Βρήκα φωτογραφία του πιο sexy άνδρα στον πλανήτη, του Matthew MacConaughey να το φοράει. Το πρόβλημα σας, είναι ότι είμαι χοντρός!»

Και δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε εμφανώς έξαλλος:

«Επειδή είσαι ρατσίστρια. Αυτό είναι το πρόβλημα όλων στην Ελλάδα. Ότι είστε ρατσιστές, και δεν δέχεστε πως ένας άνθρωπος που έχει δέκα κιλά παραπάνω από τα κανονικό, μπορεί να ντυθεί ωραία. Ένα λαϊκό παιδί από το Αργυροπούλι, δεν δέχεστε να ντύνεται όπως ο πιο sexy άνδρ��ς στο Hollywood. Αυτή είναι η βλαχιά και η μιζέρια σου. Δηλαδή ένας χοντρός δεν μπορεί να ντυθεί ωραία; Δηλαδή τι να φορέσω κάπα; Για να είστε ικανοποιημένοι και να μη βγάλετε τη χολή σας; Δεν ντρέπεστε λίγο; Ρατσιστές, ε ρατσιστές! Άντε από εδώ χάμω! Τον έναν τον δέχεσαι επειδή είναι γκόμενος, εγώ γιατί να μη φορέσω ωραίο ρούχο;»

Το ποτήρι ξεχείλισε όμως, μιας και η Σάσα επέμενε, λέγοντας πως ο Λιάγκας δεν έχει καμία σχέση με τον MacConaughey:

«Δεν θέλω να χάσω τα κιλά ρε! Κάνω αντίσταση! Και δεν είμαι και τόσο χοντρός όσο λέτε! Άντε ρε ανορεκτική από εδώ πέρα πήγαινε κοιτάξου σε κάνα νοσοκομείο!» της είπε, φανερά εκνευρισμένος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ.Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top