«Προδοσία»: Ο Σονέρ αναγκάζει την Αϊλίν να παραδεχτεί στον Ταρίκ ότι το παιδί είναι δικό του...

ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει σήμερα!

​O Σονέρ γίνεται έξαλλος όταν του λέει η Αϊλίν πως ο πατέρας του παιδιού, που περιμένει, είναι ο Ταρίκ. Είναι βέβαιος για το ψέμα της Αϊλίν και αποφασίζει να την πάει με το ζόρι στον Ταρίκ και να την αναγκάσει μπροστά του να επαναλάβει ότι το παιδί είναι δικό του.

Η ένταση, που ακολουθεί, προκαλεί ένα ακόμα λιποθυμικό επεισόδιο στην Αϊλίν και ο Σονέρ νιώθει τύψεις. Η Αϊλίν παραμένει αποφασισμένη και ξεκινάει τις διαδικασίες, ώστε να παντρευτεί το συντομότερο με τον Ταρίκ. Η Μπερίν και ο Χακάν εξακολουθούν να περιμένουν να επιστρέψει η Ζεχρά σπίτι τους.

Η ήδη κλονισμένη σχέση τους φαίνεται να οδηγείται σε αδιέξοδο. Ο Κενάν, ο οποίος δεν μπορεί να αποκτήσει τις μετοχές της Σελμά, ψάχνει τρόπο να οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο την Τζεμιλέ. Η Τζεμιλέ δεν μπορεί να πραγματοποιήσει καμία πώληση και αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. Ως συνήθως δεν παραιτείται από τις προσπάθειες της και ψάχνει για μια διέξοδο. Ο Αλί δέχεται μια δικαστική κλήση. Η Καρολίν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ο Αλί, ο οποίος αρνείται να της δώσει το Μουσταφά, πηγαίνει να τη συναντήσει...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top