Eνοχλημένη με το «Voice» η Γερμανού: δείτε τα παράπονά της

Με… χιούμορ «κάρφωσε» τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1

Eνοχλημένη με το «Voice» η Γερμανού: δείτε τα παράπονά της

​Τα παράπονά της στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έκανε on air η Ναταλία Γερμανού, καθώς η προβολή των live shows του «The Voice» έχει επηρεάσει την εκπομπή της!

Αρχικά, το «Η Γερμανού Ξανάρχεται» προβαλόταν στις 23:15, ωστόσο, από τότε που άρχισαν τα live του talent shows, αρχίζει -στην καλύτερη των περιπτώσεων- στις 01:30.

«Καλωσήρθατε στο μοναδικό talk show της ελληνικής τηλεόρασης που πήρε προαγωγή από late night show σε early morning show. Ναι, είναι πολύ όμορφο αυτό, εμάς μας αρέσει», είπε η Ναταλία στην αρχή της εκπομπής της.

Και, με το μοναδικό χιούμορ που διαθέτει, πρόσθεσε: «μη γελάτε! Με λίγη καλή τύχη, σε λίγο, με λίγη προσπάθεια, θα είμαστε τόσο κοντά με τον Γιώργο Παπαδάκη που θα βλέπουμε μαζί του την ανατολή του ήλιου. Είναι πολύ ωραίο αυτό! Παρ' όλ' αυτά, με την αλλαγή της ώρας παρατηρήθηκε μία αύξηση στατιστικά στις πωλήσεις του καφέ που σημαίνει ότι έχουμε κοιν�� το οποίο "το έχει" και αντέχει και μας αρέσει πολύ αυτό. Σας υπόσχομαι όμως ότι σήμερα δε θα χρειαστείτε έξτρα δώσεις καφείνης...».

Δείτε στο βίντεο τα παράπονα της Γερμανού για το «The Voice»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top