«Ποταμός» η Ζέτα Μακρυπούλια: «Είναι αστείο. Η Ρούλα δεν έχει ανάγκη να μου πάρει τη θέση»

«Τα τεχνικά προβλήματα στο "Just the 2 Of Us", δεν με αφορούν 100%»

«Ποταμός» η Ζέτα Μακρυπούλια: «Είναι αστείο. Η Ρούλα δεν έχει ανάγκη να μου πάρει τη θέση»

​Συνέντευξη… «χείμαρρο» έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια, απαντώντας σε όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, τόσο για τα τεχνικά προβλήματα στο «Just the 2 Of Us», όσο και για τη Ρούλα Κορομηλά που θέλει να της «φάει» τη θέση.

  • ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:

«Σέβομαι τους ανθρώπους που υπάρχουν σε αυτό το κανάλι, γιατί κάνουν πολλά χρόνια show. Προφανώς και υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα, τα οποία εάν το καλοσκεφτείς δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να αναλάβω εγώ και με αφορά 100%. Σαφέστατα μπορώ να πω μια γνώμη, αλλά δεν είναι η αρμοδιότητά μου αυτή. Σίγουρα στο 1ο live υπήρχαν κάποια τεχνικά θέματα. Δεν θα εξηγήσω τώρα το γιατί, επειδή δεν έχει και νόημα. Πιστεύω ότι στο 2ο live πολλά από αυτά φτιάχτηκαν, και όπως εγώ θέλω να εξελίσσομαι, έτσι φαντάζομαι ότι θα εξελιχθεί και η εκπομπή».

  • ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ «ΦΑΕΙ» ΤΗ ΘΕΣΗ:

«Αυτό το θεωρώ αστείο. Όσοι τα λένε αυτά, νομίζω ότι δεν σέβονται τη Ρούλα, και καλό είναι ανθρώπους που έχουν τόση ιστορία στην TV να τους σεβόμαστε. Αν είναι δυνατόν. Η Ρούλα δεν έχει τέτοια ανάγκη. Ίσα ίσα, που βρίσκεται εκεί με ανοιχτές αγκάλες. Εγώ βλέπω μια Ρούλα που θέλει να με προστατεύσει και να με βοηθήσει», άλλωστε όπως είπε, «η Ρούλα Κορομηλά είναι για μένα μια μεγάλη ιστορία. Και εκείνη έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει. Από τις εκπομπές της έχουν βγει πολλοί καλλιτέχνες που έχουν κάνει καριέρα, και η Ρούλα ξέρει πολύ καλά την τηλεόραση».

  • ΓΙΑ ΤΟ AUTO CUE ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ DANCING:

«Μετά από 3 χρόνια στο Dancing, έχοντας κάνει πάρα πολλά concept και έχοντας ικανοποιηθεί με αυτή την αρχική ιδέα, γιατί κάναμε πολύ ωραία πράγματα και το χάρηκα κι εγώ, η σκέψη ήταν να είμαι λίγο πιο πολύ ο εαυτός μου, και να μην μπω απαραίτητα μέσα σε ένα concept. Μ΄αρέσει να πηγαίνω ένα σκαλοπάτι παραπέρα. Το κάνω για μένα, για να έχω ενδιαφέρον, και να ικανοποιηθώ κι εγώ. Οπότε σκέφτηκα να απεγκλωβιστώ από το auto cue. Και στο Dancing το είχα καταφέρει κατά το ήμισυ. Δεν το ακολουθούσα πιστά. Δεν είναι ότι μου λείπει ή δεν μου λείπει το Dancing, απλά προχωράμε μπροστά».

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΕ ΚΟΥΡΕΜΑ:

«Το σκεφτόμουν κάνα χρόνο, αλλά δεν έπαιρνα την απόφαση, και λίγο πριν ξεκινήσουμε, γύρω στις 3 εβδομάδες, λέω θα είναι μια αλλαγή. Νέα ταινία Νίκου Ζαπατίνα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top