ΤΕΛΟΣ η Αθήνα Οικονομάκου από τα «Κλεμμένα Όνειρα»! Γιατί δεν συνεχίζει η ηθοποιός;

Αμφιλεγόμενο το μ��λλον της σειράς-Άγνωστο αν θα συνεχιστεί και του χρόνου

ΤΕΛΟΣ η Αθήνα Οικονομάκου από τα «Κλεμμένα Όνειρα»! Γιατί δεν συνεχίζει η ηθοποιός;

​Βόμβα πέταξε η Αθηνά Οικονομάκου, για το μέλλον της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα», αλλά και για το λόγο που η ίδια δεν θα συνεχίσει και του χρόνου.

Η νεαρή ηθοποιός, αποκάλυψε πως είναι αμφιλεγόμενο μέχρι στιγμής αν θα συνεχιστεί η σειρά, καθώς και ότι η ίδια έχει κουραστεί, γι΄αυτό και αποφάσισε να σταματήσει:

«Έχω πάρει τον αέρα του καθημερινού, αλλά δεν είναι εύκολο πράγμα, είναι πολύ δύσκολο. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τον Μάιο και είναι αμφιλεγόμενο το μέλλον της σειράς αυτής. Δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί και του χρόνου ή αν θα σταματήσει φέτος. Δεν έχει παρθεί ακόμα η απόφαση. Εγώ δεν θα είμαι πάντως του χρόνου, όπως και να 'χει. Λόγω κούρασης δηλαδή, αλλά μακάρι να συνεχιστεί για τον κόσμο. Η κούραση είναι μεγάλη», δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός, επιβεβαίωσε με αυτόν τον τρόπο τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν τα «Κλεμμένα Όνειρα» να βρίσκονται «στον αέρα», μιας και το βασικό ζήτημα είναι η χρηματοδότηση της σειράς, η οποία δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα γίνει από το κανάλι ή από την εταιρία παραγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top