Δεν έχει δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές σήμερα - χωρίς εφημερίδες την Τετάρτη

Απεργούν η ΕΣΗΕΑ και οι Ενώσεις του Τύπου

Πρώτη ανάρτηση: 08/04/2014, 00:30

Χωρίς δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές θα είναι σήμερα, Τρίτη, οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, ενώ την Τετάρτη δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι ΕΣΗΕΑ και οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η κινητοποίηση, από τις 06:00 της Τρίτης έως τις 06:00 της Τετάρτης, γίνεται στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Ενώσεις καλούν όλους τους εργαζόμενους στο χώρο του Τύπου στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 της Τρίτης έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα) και, μεταξύ άλλων, αναφέρουν: «διεκδικούμε δουλειά, αξιοπρεπείς ΣΣΕ, κοινωνική ασφάλιση για όλους και σοβαρή, αξιόπιστη και δημοκρατική ενημέρωση με βάση τις αληθινές ��νάγκες της κοινωνίας. Ζητάμε συλλογικά δικαιώματα, που θα εγγυώνται την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία των δημοσιογράφων και της Ενημέρωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top