Ποιός παίκτης του «YFSF» αποκάλυψε πως δεν φοράει εσώρουχο;

ΔΕΙΤΕ το βίντεο από τα παρασκήνια του σόου μεταμφιέσεων

Ποιός παίκτης του «YFSF» αποκάλυψε πως δεν φοράει εσώρουχο;

​Αποκαλυπτικοί ήταν οι παίκτες του “Your Face sounds familiar” στα παρασκήνια, λέγοντας αν φοράνε ή όχι, εσώρουχο και για ποιο λόγο δεν φοράνε. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε αν νιώθει άνετα μέσα στις λαμπερές «εμφανίσεις» κάθε Κυριακή.

«Όλα αυτά τα ρούχα δεν είναι πολύ κοντά μου γιατί ντύνομαι λίγο πιο σπορ, λίγο πιο χύμα αλλά εμένα μου αρέσει που ντύνομαι και βάζω τα καλά μου και βγαίνω κάθε Κυριακή. Κάποιες φορές δεν νιώθω πολύ άνετα, αλλά μ’αρέσει να έχω την ουρά (φορέματος). Πότε θα το ξαναζήσω αυτό;… αλλά ας την φορέσω εγώ, να πω και στα παιδιά μου “Κοίταξε η μαμά σου παιδί μου!”» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου σχετικά με τις εμφανίσεις της στο “Your Face sounds familiar”.

O Γιάννης Σαββιδάκης απαντά ερωτώμενος γιατί δεν ανέφερε ανάμεσα σε άλλους, ως «φαβορί» τον Λευτέρη Ελευθερίου, λέγοντας: «Εμένα με έχουν αναφέρει ως φαβορί;».

Από την άλλη ο Κώστας Δόξας αποκαλύπτει πως δεν φοράει εσώρουχα, ενώ ο Άρης Πλασκασοβίτης εξηγεί: «Δεν κάνει να φοράμε εσώρουχα, γιατί δεν κάνει να συμπιέζουμε την περιοχή!»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top