Τα στήθη της Δούκισσας και της Demy σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας!

ΔΕΙΤΕ τι ειπώθηκε για τις εμφανίσεις των κοριτσιών στο Madwalk

Τα στήθη της Δούκισσας και της Demy σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας!

​Την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο φετινό madwalk, σε σύγκριση μ' εκείνη με τα cupcakes και δεν δίστασε να αναφερθεί και στο στήθος της.

«Είναι πιο special η φετινή εμφάνιση της Δούκισσας… είναι από τις πιο όμορφες αναγνωρίσιμες Ελληνίδες… η εμφάνιση της σου κόβει την ανάσα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Μ’αρέσει πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου γυμνό, είναι σέξι. Το προπέρσινο με ενοχλούσε… η εικόνα εκείνη ήταν πρόστυχη… ήταν σαν να έβλεπες τη ρώγα το κερασάκι που φορούσε πέρσι πάνω στα cupcakes» είπε, με τη Σάσα Σταμάτη να του απαντά: «Ξέρεις γιατί ήταν πρόστυχη; Γιατί ήταν σιλικονάτα!»

«Και τώρα είναι. Τα ίδια στήθη έχει, δεν τα έβγαλε. Πρέπει να είχε κάνει πιο πρόσφατα την πλαστική εγχείρηση και ήταν πιο τούμπανο το στήθος» επεσήμανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο μετά, όταν έφτασαν στην εμφάνιση της Demy στο κόκκινο χαλί, η οποία φορούσε ένα φόρεμα μακρύ και ανοιχτό στο στήθος, ο παρουσιαστής είπε: «Είναι πολύ όμορφη, αλλά έχει πολύ μικρό στήθος. Δεν είναι κακό».

ΔΕΙΤΕ τα αποσπάσματα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top