Οι δασικές ομορφιές και οι τοπικές γεύσεις της Ηπείρου γοήτευσαν το BBC

Θα γυριστεί ντοκιμαντέρ το ερχόμενο καλοκαίρι

Οι δασικές ομορφιές και οι τοπικές γεύσεις της Ηπείρου γοήτευσαν το BBC

Το τηλεοπτικό συνεργείο του BBC επισκέφτηκε και λάτρεψε την Ήπειρο. Για αυτόν τον λόγο ετοιμάζεται για γυρίσματα μέσω των οποίων θα προβάλλει την περιοχή, κυρίως όμως θα προβάλλει την τοπική γαστρονομία.

Ο σκηνοθέτης μιας από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές γαστρονομίας και μαγειρικής στην τηλεόραση του BBC, David Pritchard, μαζί με το επιτελείο του, επισκέφθηκαν το νομό Πρέβεζας για να επιλέξουν τα σημεία που θα γίνουν τα γυρίσματα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ δήλωσαν κατενθουσιασμένοι τόσο από την ποιότητα και τη γεύση των αλιευμάτων Αμβρακικού που δοκίμασαν, όσο και από τους τρόπους με τους οποίους μαγειρεύτηκαν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου δήλωσε ότι οι επισκέπτες πήραν μια καλή γεύση Ηπειρώτικης φιλοξενίας και ότι με αυτές τις ενέργειες η Ήπειρος εξασφαλίζει δωρεάν διεθνή δημοσιότητα που δεν θα μπορούσε με άλλο τρόπο να αγοράσει.

Η επίσκεψη του BBC είναι συνέχεια μιας προσπάθειας που έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Ηπείρου, αυτή τη φορά με έμφαση στη γαστρονομία της.

Ο David Pritchard δήλωσε γοητευμένος από την περιοχή, η οποία αποτέλεσε γι' αυτόν μια ευχάριστη έκπληξη και δήλωσε την επιθυμία του να συμπεριλάβει στο ντοκιμαντέρ όχι μόνο εικόνες από τα αξιοθέατα της περιοχής, αλλά επίσης τοπικές συνταγές μαγειρικής καθώς και παραδοσιακούς τρόπους ψαρέματος της περιοχής μας.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top