Tα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά!

«Το μακιγιάζ της ήταν υπερβολικό»

Tα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά!

​Την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά σε ρόλο κριτή στο «Just the 2 Of Us» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

Τι σχολίασε δηλαδή; Δυο λέξεις είπε, και άφησε τους συνεργάτες της να βγάλουν το… φτυάρι!

Η Ελένη, το μόνο το οποίο αρκέστηκε να πει, ήταν πως δεν της άρεσε το μακιγιάζ της Ρούλας, μιας και το θεώρησε υπερβολικό.

Παράλληλα, εκθείασε και τον Γιώργο Θεοφάνους, λέγοντας πως «ήταν αριστούργημα. Είναι φοβερός και ήταν και πολύ όμορφος! Ήταν χαρά μου που τον έβλεπα χθες στο πρόγραμμα! Θα έλειπε πολύ αν δεν ήταν εκεί».

Κατά τ΄άλλα… κουβέντα για τη Ρούλα η Ελένη. Τα υπόλοιπα τα είπαν, ή μάλλον καλύτερα, τα «έχωσαν» οι συνεργάτες της, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει πως «ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ο μόνος που κατάλαβε ακριβώς τι πρέπει να πει! Και η κυρία Κορομηλά νομίζω ότι δεν μπόρεσε να αποβάλλει το μικρόβιο της παρουσιάστριας. Δεν κα��άλαβε ότι ήταν σε μια κριτική επιτροπή. Μίλαγε πολύ περισσότερο απ΄ότι επιβάλλεται. Ήταν υπερβολικό, σε σημείο που ένιωθα πως η Ζέτα αισθανόταν κάπως άβολα! Πιστεύω ότι επειδή ήταν η πρώτη φορά, θα το βρούνε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που είπε πως το σκίσιμο στο πόδι της Ρούλας Κορομηλά, «ήταν όπως με την Jolie. Έβγαζε κάτι αστείο και λίγο απελπισμένο».

Όσο για το μακιγιάζ; Έκανε τη σύγκριση με το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια, λέγοντας πως «ήταν λες και επρόκειτο για τις δυνάμεις του καλού και του κακού. Η Ζέτα ήταν πολύ γλυκιά, και η Ρούλα λίγο έντονη!»

Και μην νομίζετε πως η Ελένη δεν είδε το show… Σχεδόν όλο το είδε, έχοντας άποψη για τους πάντες, εκτός από τη Ρούλα.

Πως της φάνηκε όμως η εμφάνιση και η αλλαγή στο look της Ζέτας Μακρυπούλια;

«Μου άρεσε πάρα πολύ η αλλαγή που έκανε στο όλο της look. Κάνει μια εντελώς κόντρα κατάσταση, η οποία για μένα, της πηγαίνει πάρα πολύ. Βλέπεις μια νέα, φρέσκια, μοντέρνα γυναίκα,πολύ εντυπωσιακή, γιατί μια πολύ ωραία γυναίκα όπως η Ζέτα, δεν χρειάζεται να κάνει πολλά πράγματα. Και το ρούχο της μου άρεσε, και το μαλλί και το μακιγιάζ της. Θα ήθελα όμως να δω ένα κοντινό της».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top