Αννίτα Πάνια:"Έχουμε καταστρέψει παιδικό πάρτι με τον Νίκο Καρβέλα.Ήμασταν ασύμβατοι εκεί μέσα"

Δηλώνει "κομπλεξική" στην πρώτη της συνέντευξη μετά από 12χρόνια

Αννίτα Πάνια:"Έχουμε καταστρέψει παιδικό πάρτι με τον Νίκο Καρβέλα.Ήμασταν ασύμβατοι εκεί μέσα"

Για τον γιο της Ανδρέα μίλησε μεταξύ άλλων στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από 12 χρόνια η Αννίτα Πάνια, ενώ εξομολογήθηκε για ποιο λόγο δεν θέλει να μιλάει για τον εαυτό της.

«Είμαι κομπλεξικός άνθρωπος. Δεν βρίσκω τον λόγο να μιλάω για μένα. Γιατί πρέπει να απασχολώ τον κόσμο με τα προσωπικά μου θέματα; Νιώθω ντροπή! Γιατί θα πρέπει να πω αν έχω κάνει έκτρωση, πως έπιασα το παιδί, αν θήλασα το παιδί , πως ερωτεύτηκα πως ξερωτεύτηκα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ερωτηθείσα για το ποια είναι η σχέση της με τις υπόλοιπες μαμάδες όταν πηγαίνει το γιο της σε κάποιον παιδότοπο ή παιδικό πάρτι, η Αννίτα Πάνια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αλλάξει τις συνήθειές της και πως αποφεύγει να κάνει πράγματα που δεν θέλει.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταπιέσει τον τρόπο ζωής μου με την έλευση του παιδιού. Το παιδάκι ήρθε στη ζωή μου μόνο για καλό, είναι ο γκόμενος μου τον λατρεύω, αλλά δεν έχει χρειαστεί να κάνω πράγματα που δεν θέλω και να καταπιεστώ και νομίζω ότι ούτε ο Αντρέας θα ήθελε να καταπιέσει τη μάνα του. Το παιδί πάει στα παιδικά πάρτι με την νταντά του, περνάει καλύτερα από τα να πηγαίναμε μαζί του εμείς και να καταστρέφαμε το παιδικό πάρτι. Μας έχει συμβεί αυτό με τον Νίκο, γιατί σταματήσανε οι άνθρωποι και κοιτούσαν δύο ηλίθιους ανθρώπους. Φαινόμασταν πως ήμασταν γελοίοι γιατί δεν ταιριάζαμε εκεί μέσα ήμασταν ασύμβατοι. Εγώ δεν το χαίρομαι αυτό το πράγμα. Ούτε όταν ήμουν παιδί δεν πήγαινα σε παιδικά πάρτι. Δεν μπορώ να καταπιεστώ»

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top