Το μήνυμα της Βανδή λίγο πριν το πρώτο live του «Voice»

Σε ποιούς απευθύνεται η τραγουδίστρια – coach;

Το μήνυμα της Βανδή λίγο πριν το πρώτο live του «Voice»

​Με ένα μήνυμα προς όλους τους διαγωνιζόμενους στο «The Voice» έδωσε το «παρών» στα social media η Δέσποινα Βανδή, λίγες ώρες πριν το αποψινό, πρώτο live του talent show!

«Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά τα δικά μου αλλά και στα παιδιά του Μιχάλη, του Αντώνη και της Μελινας καλη επιτυχία! Μέσα από αυτό το παιχνίδι ξεκινάει ένα όμορφο μουσικό ταξίδι στο οποίο κάποιοι είστε ήδη επιβάτες από καιρό κι άλλοι μόλις επιβιβαστήκατε! Σας εύχομαι, είτε συνεχίσετε, είτε όχι, να βρείτε έναν προορισμό, να γνωρίσετε τους κατάλληλους ανθρώπους και εμείς να είμαστε απλώς ένα σκαλοπάτι σε αυτό που θέλετε να φτάσετε!», έγραψε η τραγουδίστρια – coach.

Χωρίς να κρύψει ότι και η ίδια έχει αγωνία για απόψε, η Δέσποινα συνέχισε: «μακάρι να γινότανε να μείνετε όλοι! Να θυμάστε πως στο “The Voice” ένας μπορεί να κερδίζει, όμως, εγώ πιστεύω πως στο τέλος όλοι θα ‘στε κερδισμένοι! Η εμπειρία αυτής της διαδικασίας, αλλά και το οτι σας γνωρίσαμε κι εμείς και ο κόσμος, είναι κάτι που δεν το ζει κάποιος καθημερινά».

«Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν! Να έχετε πάθος σε ό,τι κάνετε και μη σταματάτε να ονειρεύεστε!!!», κατέληξε η τραγουδίστρια, συμβουλεύοντας δημόσια τους 32 διαγωνιζόμενους που θα πάρουν μέρος στα live shows, λίγες ώρες πριν αρχίσουν να μειώνονται, με στόχο να αναδειχθεί ο νικητής…

vandi_minima.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top