ΣΑΛΟ προκάλεσε η ΦΩΤΟ της Ηλιάδη-Ουγγαρέζος: "Δεν θέλω να δω τον υπέρηχο κανενός παιδιού"

Κωστόπουλος: «Έχουν συγκλονιστεί όλοι από την... “Ηλιάδα”»

ΣΑΛΟ προκάλεσε η ΦΩΤΟ της Ηλιάδη-Ουγγαρέζος: "Δεν θέλω να δω τον υπέρηχο κανενός παιδιού"

Μάλλον δεν άρεσε καθόλου στην παρέα του "Πρωινού mou" η απόφαση της Ηλιάδη να ανεβάσει στο Instagram μία φωτογραφία με τον υπέρηχο του μωρού της.

280314092154_4239.jpg
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η τραγουδίστρια μετά τον χαμό που έγινε, όταν η νυν και πρώην πεθερά και κουνιάδα της 37χρονης τραγουδίστριας, ενημερώθηκαν πως περιμένει παιδί από τον 23χρονο ποδοσφαιριστη, πέρασε και αυτή στην... αντεπίθεση γράφοντας:

«Δόξα τω Θεώ, είμαστε μια χαρά και μεγαλώνουμε! Η σημερινή μας επίσκεψη στην γιατρό ήταν απολαυστική με τον μικρό Μπάμπη να ρωτάει τα πάντα για το αδερφάκι του γεμάτος ενθουσιασμό και ανυπομονησία! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς... Ευτυχία.... Χαρά.... Ευλογία. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να ζήσω το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής δεύτερη φορά!! και με όλη μου την ψυχή ευχαριστώ όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές σας... Πραγματικά με συγκινείτε!».

«Οι τελευταίες τρεις γραμμές είναι απαραίτητες. Όλο το υπόλοιπο είναι περιττό» δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ τόνισε ότι όλο αυτό τον φέρνει σε δύσκολη θέση: «Δεν θέλω να δω τον υπέρηχο κανενός παιδιού»

Νωρίτερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος, όπως είπε, είχε πάει καλεσμένος σε ένα σπίτι ανέφερε ότι «όλοι είχαν συγκλονιστεί με την Ηλιάδα. Οι μισοί ήταν με την ωρ��ία Αγγελική και οι άλλοι μισοί με την μητέρα του Σάββα» ενώ δήλωσε ότι του άρεσε μόνο η φωτογραφία με.. τα γεννητικά όργανα που ανέβασε ο Σάββας.

Από την πλευρά της η Τζένη Μπαλατσινού τόνισε ότι η Αγγελική Ηλιάδη δεν θα έπρεπε να «απαντήσει». «Καλύτερα να μην απαντάς για να τελειώνει το έργο» δήλωσε.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top