ΑΥΤΟΙ είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι του «Rise Up»!

Ποιές χώρες απειλούν περισσότερο την Ελλάδα στον ημιτελικό της Eurovision

ΑΥΤΟΙ είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι του «Rise Up»!

​«Φωτιά» έχουν πάρει τα προγνωστικά για την Eurovision περίπου ενάμιση μήνα πριν τον β’ ημιτελικό της 8ης Μαΐου, στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα: το star.gr, σου παρουσιάζει τα τραγούδια που θεωρούνται ως οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι του «Rise Up»!

Σύμφωνα με τα προγνωστικά, οι Freaky Fortune και ο RiskyKidd θα είναι μεταξύ εκείνων που θα πάρ��υν ένα από τα 10 «εισιτήρια» του ημιτελικού για τον τελικό της 10ης Μαΐου.

Στην μεγάλη βραδιά της 59ης Eurovision, όπως αναφέρουν τα προγνωστικά, θα προκριθούν επίσης οι Ρουμανία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Αυστρία, Μάλτα, Ισραήλ, Πολωνία και Σλοβενία.

Η Ρουμανία με το τραγούδι «Miracle», η Νορβηγία με το «Silent Storm» και το Ισραήλ με το «Same Heart» φαίνεται πως είναι οι τρεις χώρες με τις οποίες η Ελλάδα θα κονταροχτυπηθεί για τις πρώτες θέσεις του ημιτελικού.

Μάλιστα, σε όλα τα στοιχήματα η Ρουμανία θεωρείται φαβορί για την πρωτιά στον ημιτελικό, ενώ το «Rise Up» παίρνει σε άλλα στοιχήματα την δεύτερη θέση και σε άλλα την τρίτη, πίσω από την Νορβηγία.

Δείτε το επίσημο βίντεο με τα τραγούδια του β΄ ημιτελικού όπως θα παρουσιαστούν στη σκηνή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top