«Σφάζονται» στο «Δέστε τους»-Tι συμβαίνει ανάμεσα σε Μουτσινά-Ηλιάκη και Καινούργιου;

Η δήλωση της Κατερίνας με την οποία "τη λέει" στη Μαρία για το πρωινό

«Σφάζονται» στο «Δέστε τους»-Tι συμβαίνει ανάμεσα σε Μουτσινά-Ηλιάκη και Καινούργιου;

​Ο κακός χαμός έχει γίνει στο «Δέστε τους», το οποίο μπορεί να φαίνεται on camera «δεμένo», αλλά όταν σβήνουν τα φώτα το κλίμα είναι… ψυχροπολεμικό!

Από τη μια έχουμε την Μαρία Ηλιάκη, η οποία βγήκε πρόσφατα και δήλωσε πως θέλει πολύ να κάνει πρωινή εκπομπή.

Αυτά άκουσε και η Καινούργιου, που δεν άντεξε, και με δηλώσεις της στο «ΟΚ», την είπε εμμέσως αλλά πολύ σαφώς στην Μαρία Ηλιάκη, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα ήθελε να κάνει πρωινό:

«Μου λες το πρωινό, σαν να είναι ένα μεγάλο δέλεαρ. Δεν θέλω ντε και καλά να κάνω πρωινό. Δεν μου αρέσει καθόλου που βγαίνουν όλοι και λένε ότι θέλουν να κάνουν πρωινό, και το θεωρούν καταξίωση. Εγώ κάνω απογευματινό, καθημερινό, και κάνουμε επιτυχία μαζί με άλλους τρεις ανθρώπους».

Την ίδια ώρα, και οι σχέσεις της Μαρίας Ηλιάκη με τον Νίκο Μουτσινά δεν φαίνεται να περνούν και την καλύτερη τους φάση.

Ο εκνευρισμός ανάμεσα στους δυο κολλητούς και συνεργάτες είναι εμφανής στον αέρα της εκπομπής (όπως μπορείτε να δείτε και στο video), τη στιγμή που τα δημοσιεύματα θέλουν το Νίκο Μουτσινά να εγκαταλείπει το «Δέστε τους» από τη νέα σεζόν, αλλάζοντας τηλεοπτική στέγη.

Άλλωστε αυτό που ακούγεται έντονα, είναι ότι η Μαρία Ηλιάκη δεν μπορεί να σταθεί μόνη της στην εκπομπή, αλλά ούτε και σε πρωινό, αφού solo δεν μπορεί ν΄αποτελέσει το πρώτο βιολί.

Το σίγουρο είναι πάντως, πως η Κατερίνα Καινούργιου για πρώτη φορά παίρνει θέση απέναντι στο δίδυμο Μουτσινά-Ηλιάκη, και εκφράζει την άποψη της, χωρίς να διστάσει να πει ανοιχτά αυτό που πιστεύει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top