Χριστίνα Μηλιού:Η αντίπαλος της Αρετής στο «Voice» συμφωνεί με το Ρέμο πως είναι «υπερτιμημένη»

«Δεν πρέπει να υπερβάλλουμε γιατί μπορεί να επαναπαυτεί», λέει

​Με τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου ότι η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου του «Voice» είναι «υπερτιμημένη», συμφωνεί απόλυτα η Χριστίνα Μηλιού.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, o Αντώνης Ρέμος αν και θεωρεί εκπληκτική τη φωνή της Αρετής, δεν πιστεύει πως η 16χρονη είναι και το μεγαλύτερο ταλέντο που πέρασε από το παιχνίδι.

Η Χριστίνα Μηλιού, που ήταν αντίπαλος με την Αρετή στα battles αλλά δεν την επέλεξαν ώστε να συνεχίσει στα live, δήλωσε πως έχει την ίδια ακριβώς άποψη με τον Αντώνη Ρέμο, και εξήγησε γιατί:

«Συμφωνώ με την άποψη του, υπό την έννοια ότι μέσα στο παιχνίδι θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ πιο ολοκληρωμένες φωνές. Η Αρετή, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για την Ελλάδα, απλά πρέπει να μην υπερβάλλουμε, γιατί είναι μόλις 16 ετών και μπορεί να εξελιχθεί πολύ περισσότερο ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη. Αν από τώρα της φορτώνουμε το μυαλό, μπορεί μετά να επαναπαυτεί και να μην προσπαθεί άλλο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top